Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ονειρεμένα ξύλινα σπιτάκια!


Από τότε που ήμουν παιδί ονειρευόμουν ένα ξύλινο σπιτάκι στον κήπο μου, σαν των παραμυθιών. Όσοι από εσάς, έχετε ένα εξοχικό σπίτι, μια πολύ ωραία ιδέα, να περάσετε όμορφα και δημιουργικά με το παιδί σας παίζοντας, είναι ένα ξύλινο σπιτάκι στον κήπο! Βρήκα, μερικά ονειρεμένα ξύλινα σπιτάκια και σκέφτηκα να σας τα δείξω!









 

 Δείτε κι αυτό!

Κι αυτό, μου αρέσει πολύ!

Την μέρα το παιδί  θα προσκαλεί τους φίλους του, το βράδυ θα ξαπλώνει για να διαβάσει παραμύθια και θα ονειρεύεται κοιτώντας τ' αστέρια. 

Για να τα αποκτήσετε κάντε κλικ πάνω στα link.

*Όλα τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο Amazon. Διαβάστε κι αυτό  το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε. 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

1 σχόλιο:

  1. Αυτά και πολλά άλλα χάζευα κι εγώ με τον άντρα μου και τελικά αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας. Το είδες στο anthomeli με όλες τις λεπτομέρειες! τώρα πιο λέω πολύ όμορφα και σίγουρα μεγαλύτερα από το δικό μας...αλλά και το δικό μας τέλειο! ΧΙΧΙ!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...