Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να μεταμορφώσετε το παλιό σας συρτάρι σε νεραϊδόκηπο!


Έχετε κάνει ανακαίνιση και σας έχει μείνει ένα παλιό συρτάρι; Δεν είναι ανάγκη να το πετάξετε! Δείτε πόσο μαγικό μπορείτε να το κάνετε!
Πώς σας φαίνεται η ιδέα να το μετατρέψετε σε ένα όμορφο νεραϊδόκηπο να παίζει το παιδί σας; Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο καθιστικό σας και την ώρα που διαβάζετε την εφημερίδα ή το περιοδικό σας το παιδί σας, να φτιάχνει με την φαντασία του παραμύθια και ιστοριές με ξωτικά!
Δεν φαντάζεστε την χαρά του,  να βρει γλαστράκια και να τα φυτέψει, ν'απλώσει βοτσαλάκια και πετρούλες...να φτιάξει μικρά μονοπατάκια..ονείρου και φαντασίας.Μια ιδέα που θα το συναρπάσει!

Τελικά είναι υπέροχο να δημιουργείς απ΄την αρχή και να δίνεις ζωή! Αυτός ο νεραϊδόκηπος στο συρτάρι θα ήταν όμορφος στο σπίτι, στον κήπο, ή στην τάξη του παιδιού μας. Δεν φαντάζεστε τι όμορφους κήπους μπορείτε να φτιάξετε με λίγες φακές και μερικές πετρούλες σε ένα συρτάρι.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

2 σχόλια:

  1. Τέλεια ιδέα! Θα το κάνω! Ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζέφη σας είδα με την κόρη σου στην ΕΡΤ 3! Υπέροχες και οι δύο! Το blog σου τέλειο...Μπήκα από χθες και δεν έχω ξεκολλήσει! Άννα, 29

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...