Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Για να κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, λίγη φαντασία και πολύ μεράκι!


Αυτή, είναι η ιστορία της μαμάς Αλίκης που γιόρτασε τα γενέθλια της κορούλας της Λυδίας! Η Λυδία έκλεισε τα τέσσερα,  με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο! Βοήθησε την μαμά της, σε όλη την προετοιμασία και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας!
Η μαμά Αλίκη ήθελε να μοιραστεί μαζί μας, κάποιες σκέψεις και να μας πει ότι σε όλα όσα κάνουμε στην ζωή μας, το ταξίδι είναι αυτό που έχει αξία... Κι οτι η ευτυχία κρύβεται στα απλά και μικρά. Απολαύστε την!
"Για να κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, λίγη φαντασία και πολύ μεράκι.  Έτσι, πέρσι, σκεφτήκαμε μαζί με την κόρη μου, τη μικρή Λυδία  να οργανώσουμε μαζί, τις ετοιμασίες για το πάρτι των γενεθλίων της. 
  
Αρχικά, φτιάξαμε μία τούρτα-πριγκίπισσα! Με παντεσπάνι κομμένο κατάλληλα για να σχηματιστεί το φόρεμα, κρέμα ζαχαροπλαστικής, σαντιγί και φυσικά πολύχρωμες καραμελίτσες για να το  διακοσμήσουμε, καθώς και μια κούκλα, τυλιγμένη σε ζελατίνα, για να μπορέσει αμέσως μετά το κόψιμο της τούρτας να την χαρεί!  
 
Στη συνέχεια, φτιάξαμε κεκάκια διακοσμημένα με ομπρελίτσες, κερασάκια και καραμελίτσες! 
 
Το υπόλοιπο τραπέζι; Είχε πολλά χρώματα και άπειρη φαντασία! Χρησιμοποιήσαμε υλικά όπως αλμυρά μπισκότα, ψωμάκια του τοστ, τυρί και ζαμπόν, ντοματάκια, ελιές, καρότα και μαρούλι. 
 
 Νομίζω  ότι αυτά τα γενέθλια θα τα θυμόμαστε για καιρό, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο για το πόσο διασκεδάσαμε και παίξαμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας".
Πόσο δίκιο έχεις Αλίκη.Υπάρχουν στιγμές στην ζωή  που αλλάζεις...γιατί βλέπεις κι ακούς, με την καρδιά. Κι ανακαλύπτεις την αλήθεια...
Στα χέρια μας, ο κόσμος όλος...τα παιδιά μας. Όλα είναι όμορφα απ΄τα παιδιά γιατί είναι φτιαγμένα με αγάπη...η πορεία έχει αξία...σε όλα!

Μπορείτε από σήμερα, να μου στέλνετε τις δικές σας ιστορίες στο paizoumemaziblog@gmail.com. Θα ήταν πραγματικά, μεγάλη χαρά  να έρθετε και στην παρέα μας στο facebook  ή να μας βρείτε στη FunPage!



Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...