Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να φτιάξετε υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια!


Μία εξαιρετική ιδέα είναι να στολίσετε το σπίτι σας γιορτινά με χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα φτιάξετε με το παιδί σας! Με λίγη πλαστελίνη που θα έχετε φυλάξει στο ψυγείο, μερικά καλούπια και χρυσόσκονη μπορείτε να κάνετε θαύματα!
 Δείτε κι αυτό εδώ το στεφανάκι! Δεν θα ήταν υπέροχο στην πόρτα σας; Το μόνο που θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε είναι  μπάλες, κλαδάκια από έλατο, ένα στεφανάκι που θα βρείτε σε μαγαζιά με είδη κατασκευών και ένα πιστόλι θερμοκόλλησης!
 Αλλά κι αυτές οι χριστουγεννιάτικες μπάλες από ζαχαρωτά θα κλέψουν την παράσταση! Μαγικό να φτιάχνεις με το παιδί σου το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι! 
Θυμηθείτε! Όταν πιείτε το κρασί σας μην πετάξετε τον φελλό! Το πιο γλυκό ελαφάκι, στο έλατό σας θα είναι φτιαγμένο από αυτό!
Και, βέβαια, ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να φτιάξει μία χριστουγεννιάτικη μπάλα με πομ -πομ; Θα τα στερεώσετε πάνω στην μπάλα από φελιζόλ με οδοντογλυφίδες! Μην ξεχνάτε πώς με λίγη φαντασία, αυτά θα γίνουν τα πιο μαγικά Χριστούγεννα στην ζωή σας!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

2 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...