Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Δημιουργικά παιχνίδια για να μην βαρεθεί καθόλου το παιδί μας στις διακοπές!


Τα σχολεία είναι κλειστά! Τα παιδιά μας έχουν πολύ χρόνο για παιχνίδι και αυτό είναι υπέροχο! Εάν είστε  από τους τυχερούς που έχουν φύγει για διακοπές μπορείτε να κάνετε πολύ συναρπαστικά πράγματα, κάθε μέρα. Έχετε ήλιο, θάλασσα και άμμο και αυτό από μόνο του είναι συναρπαστικό!
Αλλά κι εάν και βρίσκεστε σπίτι, μπορείτε να τους ανοίξετε ένα νέο παράθυρο στον κόσμο, να τους δείξετε όλα όσα σκέφτεστε και σας αρέσουν μακριά από την καθημερινότητα και την πίεση…
Τι γίνεται όμως στις διακοπές τα παιδιά μας βαριούνται νευριάζουν οπότε και γκρινιάζουν; Προνοήστε  λοιπόν από πριν και προμηθευτείτε  δημιουργικά, εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα τους αποσπάσουν την προσοχή για αρκετό χρόνο και θα μειώσουν το αίσθημα της κούρασης…
Είναι ένα παιχνίδι μαγικό που θα κρατήσει το παιδί μας δημιουργικά απασχολημένο. Ένα σετ με υπέροχα χρώματα σε σχήματα ζώων που θα βρείτε εδώ. Ζωγραφίστε πάνω στις πέτρες που μαζέψατε στην παραλία παραμύθια με ζώα. Είναι συναρπαστικό! 
Και σκεφτείτε πόσα μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν εάν δώσετε στο παιδί σας την ευκαιρία να  φτιάξει και ζήσει μέσα σ' αυτό το χάρτινο σπιτάκι που θα βρείτε εδώ ή να μπει στον πύραυλο που θα βρείτε εδώ και να ταξιδέψει με την φαντασία του μέχρι τ' αστέρια και το διάστημα! 

Εάν πάλι έχει κλίση στην ζωγραφική αυτό το σετ με στένσιλ που θα βρείτε εδώ είναι απλά υπέροχο. Θα περάσει πολύ ώρα παίζοντας δημιουργικά και φτιάχνοντας παραμύθια με ζώα. Η κόρη μου δεν σταματάει να παίζει με τα στένσιλ. 

Τα μικρά μας θα  λατρέψουν  αυτούς του μαρκαδόρους με τους οποίους μπορούν να ζωγραφίσουν τα δικά τους τατουάζ!Συν ότι είναι πολύ οικονομικό και όμορφο δωράκι, πρωτότυπο για παιδικά πάρτι και απλά μια υπέροχη ιδέα να προσθέσετε λίγο χρώμα στην ζωή σας.Θα τους βρείτε εδώ. 
Hungry Animals Stencil Set
Κι ένα θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά συναρπαστικό με το παιδί σας, αυτό το καλοκαίρι, δώστε του αυτό το σετ με μαρκαδόρους που  γράφουν σε ύφασμα και φωσφορίζουν. Θα τους βρείτε εδώ.  Ζωγραφίστε μερικές άσπρες φανέλες σας με ήρωες των παραμυθιών και φορέστε τις. Την νύχτα όταν θα σβήσετε τα φώτα θα φωσφορίζουν! 
Το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι να  βρούμε χρόνο και να παίξουμε  με το παιδί μας. Να γίνουμε παιδιά και να αφεθούμε για λίγο στο όνειρο. Καλή διασκέδαση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα παιχνίδια. Καλό παιχνίδι! 

1 σχόλιο:

  1. Παντα ηθελα να κανω ενα τετοιο καστρακι.Μαλλον πρεπει να βρω μια ερημικη παραλια.Το μωρακι που βαριεται ολα τα λεφτα.Και οι μαρκαδοροι για υφασμα που φωσφοριζουν οτι χρειαζομουν.
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...