Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Απέναντι Θοδωρής Παπαϊωάννου, Ίρις Σαμαρτζή

"Απέναντι"! Και να που το περιμέναμε τόσες μέρες και έφτασε στα χέρια μας. Ένα ακόμα, μαγικό, βιβλίο από τις εκδόσεις Ίκαρος γιατί η κόρη μου το διάβασε αμέσως - η μεγαλύτερη απόδειξη πώς είναι καλό βιβλίο - και δεν σταματούσε να τραγουδάει τα τραγούδια του από το cd. Λίγα λόγια για το βιβλίο που θα βρείτε απο τις εκδόσεις Ίκαρος εδώ
Μετά την μεγάλη επιτυχία του βιβλίου Ανάποδα που σύστησε τον Μέλιο στους μικρούς αναγνώστες, στο καινούργιο βιβλίο του Θοδωρή Παπαϊωάννου ξανασυναντάμε το αγαπημένο σκαθάρι, αντιμέτωπο με μια νέα πρόκληση: Η φίλη του η Μελανή βρίσκεται στην άλλη μεριά του δάσους και τον περιμένει, αλλά για να φτάσει εκεί πρέπει να διασχίσει τον μεγάλο δρόμο!
Πως θα το καταφέρει αυτό; Με το μπλε ποδήλατο; με το βιολετί πατίνι; με αλεξίπτωτο; με μαγικό χαλί; Ε, λοιπόν όλα θα τα προσπαθήσει! Κι ας αποτύχει! Δεν ξέρεις, μπορεί από πολλές αποτυχίες να φτιάχνεται... η τύχη!
Το βιβλίο συνοδεύεται από cd με τραγούδια που έγραψε ο Ορέστης Παπαϊωάννου ειδικά για το βιβλίο. Για να ακούσετε δείγμα των τραγουδιών πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...