Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Στίβος στο Γ.Σ. Παλαιού Φαλήρου

Όταν στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ το 2013 (την πρώτη χρονιά που λειτουργείς ) καταλαμβάνεις την 213η θέση και το 2014 βρίσκεσαι στην 77η, για τι μπορείς να μιλήσεις; Για εκτόξευση! 
Ο ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π. Φαλήρου (περισσότερα εδώ) εκτοξεύτηκε κατά 146 θέσεις, κι έτσι πλέον γίνεται ο 1ος σύλλογος στην περιοχή του Φαλήρου, 6ος στην περιφέρεια του Πειραιά μεταξύ 15 συλλόγων (μετά από τους ΟΦΚΑ Οδυσσέα, ΓΣ Γλυφάδας, Πανιώνιο, Ολυμπιακό ΣΦΠ και ΓΣ Κερατσινίου) και ο 77ος στη Ελλάδα (μεταξύ 289 συλλόγων)! (παρακολουθήστε το βίντεο)

Ο στίβος είναι Δίκαια ο "Βασιλιάς των Σπορ". Η προπόνηση στο Βέλος Παλαιού Φαλήρου είναι μια απόλαυση για τα παιδιά που προπονούνται εκεί γιατί οι προπονητές αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους Οικονόμου Γιάννη, Καλφούντζου Ιωάννα, Βερίγο Μανώλη, Μακρή Μιχάλη, Βούλγαρη Πλάτωνα. Μπορείτε να τους γνωρίσετε κάνοντας κλικ εδώ.
Κάθε παιδί μπορεί να ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και ο στίβος είναι η πρώτη επιλογή πολλών γονιών.Η γκάμα των αγωνισμάτων είναι πολύ μεγάλη και τα παιδιά μπορούν ν' ασχοληθούν με τις υποκατηγορίες του δρόμου (σπριντ, εμπόδια, μεσαίες αποστάσεις, 3000 μ., σκυταλοδρομίες, μαραθώνιος), των αλμάτων (άλμα εις μήκος, τριπλούν, άλμα εις ύψος, άλμα επί κοντώ) Αλλά και με τις ρίψεις σφαιροβολία. Ακόμα, υπάρχουν αθλητές που θα επιλέξουν μεικτά αγωνίσματα, όπως είναι το δέκαθλο και το έπταθλο. 
Ο αθλητισμός προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις αντοχές τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να μάθουν τις αντοχές τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. 
Η εδρα του τμηματος του στιβου του Γ.Σ. ΒΕΛΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ βρισκεται στο Δ.Α.Κ. Παλαιου Φαληρου, << ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ >> και περιλαμβάνει:Ένα στίβο για τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού και τα προγράμματα φυσικής κατάστασης. Ένα γυμναστήριο με όργανα για τους αθλούμενους και τους αθλητές. Λουτρά - αποδυτήρια, ανδρών - γυναικών για αθλητές και αθλούμενους. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις "ΡΕΣΤΕΙΟ " και "ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ" του ΔΑΚ ευρίσκονται εντός του Φαληρικού ΔΕΛΤΑ.( Πατήστε εδώ για χάρτη )
Π.Φάληρο-Άλιμος: Εδώ έχει πάντα ήλιο! Mάθε τα στέκια και την ιστορία τους!
Η περιοχή εξυπηρετείται με τρεις εισόδους. Η πρώτη επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη θέση "ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ" και οι δύο άλλες επί της παλαιάς λεωφόρου Ποσειδώνος στις θέσεις , η μεν πρώτη παρά την εκκλησία της Αγίας Σκέπης η δε δεύτερη απο το φανάρι του Village .
Η περιοχή εξυπηρετείται από το ΤΡΑΜ στην στάση ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ και τις λεωφορειακές γραμμές 550και 860 που έχουν αφετηρία στον ίδιο χώρο, καθώς και από όσες διέρχονται από την λεωφόρο Ποσειδώνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...