Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Πρωτομαγιάτικα στεφάνια!


Δυο μέρες πριν την πρωτομαγιά θα μιλήσουμε για στεφάνια που μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας. Μπορείτε, φυσικά, να φτιάξετε στεφάνια με λουλουδάκια αλλά και πολλά άλλα με υλικά που ούτε καν φαντάζεστε. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι φτιαγμένο με κορδέλες,κλωστές κι υφάσματα. Καταπληκτικό δεν είναι; 
homemadeserenity
Αυτό, εδώ είναι φτιαγμένο με αυγοθήκες. Είναι πραγματικά υπέροχο! Μπορείτε κι εσείς να το φτιάξετε για την τάξη ή το σπίτι σας! 
Και βέβαια, εάν πλέκετε μπορείτε να φτιάξετε λουλούδια από μαλλί! Καταπληκτική ιδέα! Θα κλέψει όλα τα βλέμματα!
Μία έξυπνη ιδέα! Eάν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε ένα κέικ ή μία τούρτα και να την στολίσετε με ένα στεφανάκι λουλουδιών από ζαχαρόπαστα. Ένα γλυκό κέρασμα που μου αρέσει πολύ!
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε ένα στεφανάκι από φίλτρα καφέ που θα τα κάνετε λουλούδια και θα τα ζωγραφίσει το παιδί σας. Υπέροχη ιδέα!

Το στεφάνι αυτό αποτελούν από τις πιο γρήγορη απλή εύκολη και οικονομική κατασκευή που θα αρέσει πολύ στο παιδί σας. Είναι από κορδέλες και θα κάνει την πόρτα -ή όποιο άλλο σημείο του σπιτιού σου- πιο χαρούμενο και είναι ικανό να σας φτιάξουν την ημέρα σου ή την ημέρα εκείνων που θα σας επισκεφθούν!

Μια βόλτα με το παιδί σας, στην θάλασσα και μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε ένα στεφανάκι από κοχύλια και μικρούς θησαυρούς της θάλασσας. 
Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι, ακόμα, να φτιάξετε ένα στεφανάκι με το μονόγραμμα του παιδιού σας. Θα του αρέσει πολύ! Ότι και να φτιάξετε με το παιδί σας θα είναι, απλά υπέροχο!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...