Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Περιμένοντας μωράκι. Ρούχα εγκυμοσύνης!


Η εγκυμοσύνη είναι μια μαγική περίοδος για κάθε γυναίκα.Το σώμα της αλλάζει και γίνεται υπέροχο. Κι όλη αυτή η γλυκιά αναμονή την κάνει πανέμορφη.
Πρέπει, όμως να αλλάξει και ρούχα και να αισθάνεται μοναδική μ΄αυτά που φοράει. Μην ξεχνάτε το μωράκι στην κοιλίτσα τα νιώθει όλα. Γι ΄αυτό προσοχή, ψάχνουμε για άνετα αλλά και κομψά ρούχα! Μας φτιάχνουν την διάθεση!
Για τις φίλες που εγκυμονούν, αλλά αναρωτιούνται τι μπορούν να φορέσουν αυτή την εποχή, έκανα μια «βόλτα» στα e-shops και κατέληξα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της La Redoute που βρήκα καταπληκτικά ρούχα και οι τιμές τους, είδα πώς είναι πολύ καλές γι' αυτό και σας τα δείχνω. Δείτε το λευκό παντελόνι. Υπέροχο, απόλυτα κομψό και πολύ άνετο!
Αλλά και αυτό το τζιν είναι υπέροχο! Ελαφρώς εβαζέ  από τα γόνατα και κάτω γραμμή,  κολακεύει πολύ τη σιλουέτα! Μια γυναίκα, πάντα αλλά πολύ περισσότερο, όταν είναι έγκυος θέλει να δείχνει πόσο όμορφη είναι και πόσο θηλυκή αισθάνεται. 
Θα το φορέσετε από το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, όταν η κοιλίτσα σας θα έχει φουσκώσει. Έχει μια φαρδιά φάσα από ελαστικό ύφασμα στη μέση για απόλυτη άνεση.

Αλλά κι αυτό το παντελόνι είναι Πολύ μοντέρνο και πολύ θηλυκό, σε γραμμή που κάνει ψηλή την σιλουέτα. Μου αρέσει πολύ! 
Αλλά και τα φορέματα της La Redoutet που είναι ριχτά είναι μοναδικά και οι τιμές τους, είδα πώς είναι πολύ καλές.
Και είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Δείτε μερικά,κοντά ή μακριά είναι όλα τους, απλά υπέροχα!
Τα ρούχα εγκυμοσύνης της La Redoutet, θα τα βρείτε εδώ. (Θα πάτε Γυναίκα- ρούχα εγκυμοσύνης και εκεί έχει κατηγορίες π.χ. από την μέση και κάτω, φορέματα, υποδήματα) 
Και μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα παπούτσια είναι υπέροχα! Για την εγκυμοσύνη θα επιλέξετε ίσια, άνετα για να κάνετε πολλές βόλτες χαϊδεύοντας  στην κοιλίτσα το μωράκι σας! Θυμάμαι όλες αυτές τις βόλτες στην παραλία περιμένοντας την κορούλα  μας.
Με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι σας! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...