Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μαγικά κουτιά παραμυθιών!


Είναι δύο πραγματικά υπέροχα παιχνίδια που θα καλλιεργήσουν την δημιουργικότητα και την φαντασία του παιδιού μας. 
Σκεφτείτε πόσο απλό είναι! Για να ζωντανέψετε τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών χρειάζεστε αυτό το μαγικό κουτί που θα βρείτε εδώ
Περιέχει, όλα, όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε γενναίους πειρατές, ιππότες, ρομπέν των δασών και βασιλιά, μαζί με αναλυτικές οδηγίες και εικόνες για την κατασκευή τους. Ιδανικό παιχνίδι για να φτιάξετε με το παιδί σας του κόσμου τα παραμύθια.
Κι αυτό το κουτί που θα βρείτε εδώ είναι μοναδικό. Περιέχει όλα τα υλικά για να κατασκευάσετε μία βασιλοπούλα κι ένα βασιλόπουλο, μία μάγισσα και μία νεράιδα, έναν βασιλιά και μία βασίλισσα και τα παραμύθια αρχίζουν.
Είναι πραγματικά δύο κουτιά μαγικά. Δύο, ξεχωριστά παιχνίδια που θα μυήσουν τα παιδιά μας στον μαγικό κόσμο της φαντασίας και θα προάγουν την σκέψη τους. 
Η κόρη μου είπε, να τα φτιάξουμε και να κάνουμε μία παράσταση! Θα καλέσουμε φίλες της να την παρακολουθήσουν. Θα είναι, σίγουρα, μια υπέροχη βραδιά. 
Buttonbag Fairytale Peg Doll Kit
Δύο μαγικά κουτιά που περιέχουν, όλα, όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε τους ήρωες των παραμυθιών, με το παιδί σας! Καλό παιχνίδι. Η ζωή έχει τα χρώματα που της δίνουμε! 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Τα προϊόντα μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στις ονομασίες τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.


1 σχόλιο:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...