Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Mοναδικά σετ κατασκευών για να μείνουν τα παιδιά μας δημιουργικά απασχολημένα!


Καλώς ορίσατε στον μαγικό κόσμο των κατασκευών. Αυτά τα παιχνίδια είναι, απλά, υπέροχα γιατί καλλιεργούν την φαντασία και την δημιουργικότητα και οξύνουν την σκέψη των παιδιών μας. 
Μ' αυτό  εδώ το σετ κατασκευών το μικρό σας θα ταξιδέψει στην μαγική χώρα των παραμυθιών κατασκευάζοντας με αφρώδη φύλλα μία φανταστική πόλη! Κι εάν το παιδί σας αγαπάει τους δεινόσαυρους μ΄αυτό εδώ το σετ θα φτιάξει υπέροχες σκηνές από την εποχή που ζούσαν! 

Alex Sticky Foam Scenes Dinosaur
Το μαγικό με τα αφρώδη φύλλα είναι ότι κολλάνε και ξεκολλάνε παντού με λίγο νερό. Στα παράθυρα, στα πλακάκια στο μπάνιο. Αλλά κι αυτό εδώ είναι ένα πολύ δημιουργικό σετ χαρτοκοπτικής σε πολύ καλή τιμή όπως όλα τα άλλα με το οποίο μπορείτε να περάσετε πολύ δημιουργικά τον χρόνο με το παιδί σας. 
Με την κόρη μου έχουμε πάρει πολλά από αυτά και της αρέσουν πολύ! Δείτε τι μπορείτε να κάνετε! Σκέτη γλύκα!Και βέβαια, το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ φτιάχνοντας ζωάκια από χαρτοσακούλες με το ζουζούνι μας! Και το σημαντικό σε όλα αυτά τα παιχνίδια; Ότι και να χρειαστείς, υπάρχει, μέσα στο κουτί!
Το καταπληκτικό σετ θα βρείτε εδώ. Μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας θέατρο, να ζωντανέψετε τους μύθους του Αισώπου. Υπέροχα παιχνίδια! 
Paper Bag Puppets
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε παρέα με το παιδί σας μία φάρμα με ζώα, να τους μιλήσετε γι΄αυτά, πως ζουν και τι μας προσφέρουν. 
Είναι πραγματικά καταπληκτική! Το σετ θα βρείτε εδώ.
Alex Tissue Paper ArtAlex Sticky Foam Scenes Ocean
Μ' αυτό εδώ το σετ θα φτιάξετε με το παιδί σας τον μαγικό βυθό της θάλασσας. Επειδή πάλι  το σετ είναι από αφρώδη φύλλα κολλήστε  τα στην μπανιέρα καθώς κάνετε το παιδί σας μπάνιο και φτιάξτε, παρέα παραμύθια. 
Μπορείτε ακόμα να φτιάξετε ζουζουνάκια με πιάτα! Μοναδικό σετ που βρήκα εδώ. Η κόρη μου έχει ξετρελαθεί μ΄αυτό!
Cupcake Craft 
Κι εάν νομίζετε ότι με τα χαρτάκια για το κέικ δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο, κάνετε λάθος! Δείτε αυτό εδώ το σετ. Μοναδικό! Και τέλος, μ΄αυτό εδώ θα φτιάξετε μοναδικά παιχνίδια από χαρτί!
Ready, Set, Fold! Kit
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε το παιχνίδι.  Κάντε κλικ πάνω  του  για να το βρείτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...