Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αν μεγάλωνα πάλι το παιδί μου...


Αν μεγάλωνα πάλι το παιδί μου...Θα έπαιζα μαζί του περισσότερο και θα το μάλωνα λιγότερο.Θα το διόρθωνα λιγότερο και θα συνδεόμουν μαζί του περισσότερο.Θα έπαυα να κοιτάζω συνέχεια το ρολόι και θα παρακολουθούσα περισσότερο τι κάνει.Θα προσπαθούσα να μαθαίνω λιγότερα και να νοιάζομαι περισσότερο.

Θα έκανα πιο πολλές βόλτες μαζί του, θα πετούσα πιο πολλούς χαρταετούς.Θα έπαυα να κάνω τη σοβαρή και θα έπαιζα πιο πολύ.Θα έτρεχα σε πιο πολλά χωράφια, θα κοίταζα πιο πολύ τα αστέρια. Θα το αγκάλιαζα περισσότερο και θα το τραβολογούσα λιγότερο.
Θα ήμουν λιγότερο ανυποχώρητη και θα το δεχόμουν περισσότερο.Θα έχτιζα αυτοεκτίμηση πρώτα και το σπίτι αργότερα.Θα του μάθαινα λιγότερα για την αγάπη της δύναμης και περισσότερα για την δύναμη της Αγάπης.Ευτυχώς προλαβαίνω...


photo via varma

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ο πύργος των χρωμάτων!


Είναι ένας μαγικός πύργος χρωμάτων. Δημιουργός του 
Fruin.Χρησιμοποιώντας ατσάλι και κομμάτια πλέξιγκας  δημιούργησε αυτό το μοναδικό έργο τέχνης στο Μπρούκλιν. Σκέτη μαγεία! 
Ο πύργος φωτίζεται από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά έχει και εσωτερικό φωτισμό για να ξεχωρίζει την νύχτα. Το αποτέλεσμα; Σίγουρα, μαγικό...Μακάρι να είχαμε κι εμείς έναν τέτοιο πύργο να φωτίζει την πόλη μας με χρώματα.
Φανταστείτε  η πόλη μας να μεταμορφώνονταν και ν΄αποκτούσε χρώματα...
Θα ήταν πόλη μαγική! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...