Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Πώς να φτιάξετε έναν υπέροχο χιονάνθρωπο και να τον διακοσμήσετε σπίτι σας!


Θέλετε να φτιάξετε έναν υπέροχο χιονάνθρωπο και να τον διακοσμήσετε σπίτι σας; Θα χρειαστείτε 3 γυάλες διαφορετικού μεγέθους. Την μία πάνω στην άλλη.  Βάλτε τους μέσα χιόνι και χριστουγεννιάτικα στολίδια.  Φορέστε στον χιονάνθρωπό σας κι  ένα σκουφάκι. Υπέροχος είναι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Το σπιτάκι του Άγιου- Βασίλη!


Είναι μία εξαιρετική ιδέα για παιχνίδι με τα παιδιά σας, φέτος τα Χριστούγεννα. Με παλιές χαρτόκουτες, φωτάκια και γιρλάντες μπορείτε να φτιάξετε το σπιτάκι του Άγιου- Βασίλη! Στρώστε μέσα κουβέρτες κι ένα απαλό στρώμα και διαβάστε, αγκαλιά με το παιδί σας,  τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια που θα  φέρει ο Άγιος -  Βασίλης.Ένα απλά, υπέροχο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι. Τι λέτε θα το κάνετε, φέτος; 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της 4M!Θα το βρείτε εδώ
Τα βραβευμένα παιχνίδια της 4M είναι πολύ δημιουργικά, προάγουν την σκέψη και την φαντασία  και μαζί τους, τα παιδιά μας θα παίζουν την επιστήμη στα δάχτυλα. Μπορούν να κάνουν τα πάντα! Να φτιάξουν ένα κινούμενο ρομποτάκι! 

Ο κόσμος της επιστήμης μπορεί να γίνει παιχνίδι! Ανακαλύψτε με το παιδί σας πως με 2 πατάτες μπορείς να βάλετε σε λειτουργία ένα ψηφιακό ρολόι. Φανταστικό παιχνίδι!

Θα το βρείτε εδώ 


Ένα τζετ που απογειώνεται με ένα  μπαλόνι! 
Θα το βρείτε εδώ
Μπορείτε, ακόμα, να κατασκευάσετε ένα ρομπότ όπου κινείται με την βοήθεια του Ήλιου.Τοποθετήστε τον ηλιακό συλλέκτη και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα, χωρίς μπαταρίες κι όμως περπατάει. Μπορείτε να το μετατρέψετε και σε ρομπότ δεινόσαυρο.


Θα το βρείτε εδώ
Φτιάξτε το ηλιακό μας σύστημα. 
Έναν φανταστικό πύραυλο που εκτοξεύεται! 
Θα το βρείτε εδώ
Φτιάξτε τα δικά σας οικολογικά παιχνίδια! Καθημερινά άχρηστα αντικείμενα μπορούν αν γίνουν παιχνίδια επιστήμης. Φτιάξτε ένα όχημα με παλιά CDs και ένα ρολό από χαρτί υγείας. Δημιουργήστε ένα τυφώνα με 2 πλαστικά μπουκάλια και ένα ρομπότ όχημα. Επτά παιχνίδια οικολογικής επιστήμης θα σας καταπλήξουν.
Θα το βρείτε εδώ 

Θα το βρείτε εδώ
Έναν μετεωρολογικό σταθμό που θα είναι εξοπλισμένος με θερμόμετρο , αιολικό ανεμοδείκτη μετρητή βροχής και ανεμόμετρο.
Θα το βρείτε εδώ

Φτιάξτε με το παιδί σας δύο ρομπότ με μπουκάλια και κουτιά από αναψυκτικά. Οι κατασκευές σας είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
Θα το βρείτε εδώ 
 Παίξτε με πετρώματα! 
Θα το βρείτε εδώ
Μυήστε το παιδί σας στα μυστικά της γης μας.
Δημιουργήσετε ένα χάρτινο,  παραμυθένιο σπίτι  για νεράιδες και να φτιάξουν του κόσμου τα παραμύθια! Η κόρη μου έχει ξετρελαθεί μ΄αυτό! 
Θα το βρείτε εδώ
Ένα ρομπότ που κινείται με ένα μπαλόνι! 

Θα το βρείτε εδώ
Κουτάλες για να παίξετε κουκλοθέατρο! Ένα μαγικό παιχνίδι που καλλιεργεί την φαντασία. Μου αρέσει πολύ. 
Θα το βρείτε εδώ
Και βέβαια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα καλούπια για να φτιάξετε υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια! 
 
Θα το βρείτε εδώ
Καλό παιχνίδι! 

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...