Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στην θάλασσα!


Όταν ήμουν παιδί, είχα την τύχη να μεγαλώσω σε νησί. Η αγάπη μου για την θάλασσα, μεγάλη. Ήταν η πρώτη μου αγάπη και θα είναι για πάντα...Εκεί, πάω για να κρυφτώ, να χαρώ. Τα Χριστούγεννα σε νησί είναι μαγικά.
nauticalcottageblog
Όσοι  από εσάς, ζείτε κοντά στην θάλασσα, μπορείτε να πάρετε όμορφες ιδέες και να διακοσμήσετε υπέροχα το σπίτι σας τις γιορτές. 
alisaburke
Με κοχύλια και κορδέλες, να φτιάξετε όμορφα στολίδια για το δέντρο σας. Μα είναι υπέροχα! 
etsy
Με αστερίες να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα έλατα! 
completely-coastal.com
Ή να τους στολίσετε στο δέντρο σας! 
hesimasek-kiblerproject
Με θησαυρούς της θάλασσας να πλέξετε ένα στεφάνι. 
completely
Μα είναι μαγικό να ζεις κοντά της...
activerain
marthastewart
Με λίγη χρυσόσκονη όλα αλλάζουν! Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνω με την κόρη μου! 
Κι εάν η μαγεία κρύβεται πάντα σε μία χιονόμπαλα, φτιάξτε την με αστερίες και κοχύλια. Θα έχει την μυρωδιά της θάλασσας που εμείς οι Έλληνες την αγαπάμε πολύ. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Τα λούτρινα ζωάκια της Hansa!


Θα τις βρείτε εδώ
Επειδή τα παιδιά μας δεν ζουν στην εξοχή για να παίζουν με αληθινά ζωάκια, υπάρχουν αυτά. Είναι τα λούτρινα ζωάκια της Hansa! Είναι σαν αληθινά, αλλά δεν είναι! Είναι μοναδικά παιχνίδια, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το μικρό σας θα τα παίρνει αγκαλιά του και θα κοιμάται. Υπέροχα είναι!
Θα τα βρείτε εδώ 
Μαζί τους, θα φτιάξετε του κόσμου τις ιστορίες. Και το συναρπαστικό; Δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί σας να σας πει ένα ζώο και να μην υπάρχει...
Θα το βρείτε εδώ 
Από τα πολύ αγαπημένα παιχνίδια! Όταν τα βλέπεις δεν ξέρεις εάν είναι ψεύτικα ή αληθινά. Η ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική. 
θα την βρείτε εδώ
Θα το βρείτε εδώ


θα το βρείτε εδώ
Θα την βρείτε εδώ

Θα το βρείτε εδώ
Θα το βρείτε εδώ

Θα τον βρείτε εδώ
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα!Για δεύτερη χρονιά φέτος την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων, στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων την οποία αγαπώ για πολλούς λόγους!
Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο, τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου», δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό ζεστό και φιλόξενο και το μεταμόρφωσαν σε έναν παραμυθένιο… «Μύλο των Ξωτικών».
Από τις 30 Νοεμβρίου 2012, τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν.
Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του.Προσοχή, χωρίς την βοήθεια όλων των παιδιών δεν θα τα καταφέρουν. 
Καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ λειτουργούν τα εργαστήρια του Μύλου, με απίθανες δράσεις.Η ανάγκη για «βοήθεια» είναι τεράστια και έτσι οι μικροί μας επισκέπτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία.


Ακoλουθώντας την διαδρομή ενός Μαγικού Χάρτη μπορούν να διασκεδάσουν, να εκπαιδευτούν, να χαρούν να χαμογελάσουν και ταυτόχρονα να βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθεια προετοιμασίας των δώρων. Όσα παιδιά καταφέρουν να συγκεντρώσουν όλες τις «σφραγίδες συμμετοχής» στα διάφορα τμήματα του εργοστασίου… επάξια αποκτούν και το συλλεκτικό δίπλωμα του επίσημου Βοηθού του Άι Βασίλη!

Για 38 ολόκληρες ημέρες ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του σας περιμένουν στο ομορφότερο Χωριό και μεγαλύτερο Εργοστάσιο του Άι Βασίλη, που όμοιο του δεν είδατε ποτέ.Εδώ δημιούργησαν έναν χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.


Οι πρωταγωνιστές του παραμυθιού εργάζονται σκληρά και προετοιμάζονται, για να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες ευχές μικρών και μεγάλων. Στόχος είναι να σκορπίσουν παντού και πάλι τα χαμόγελα, που τόσο μα τόσο μας έχουν λείψει. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα   milosxotikon.gr 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...