Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Υπέροχες παιδικές τσάντες!


Αυτές οι τσάντες είναι καταπληκτικές! Συνδυάζουν τέλεια δύο πράγματα. Είναι όμορφες και πρακτικές. Βοηθούν να μεταφέρεται το νερό και το φαγητό σας και είναι κατάλληλες όχι μόνο για το νήπιο ή για εκδρομές και βόλτες αλλά και για τα πρώτα βήματα του μικρού σας. 

Δεν νομίζω να χρησιμοποιούσα ποτέ το λουράκι αλλά μου αρέσουν πολύ. Πολύ πρακτικές! Θα τις βρείτε εδώ, σε πολλά σχέδια για να διαλέξετε το δικό σας. Η τιμή τους είναι πολύ καλή.


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τις τσάντες μέσω Amazon. 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Εκτυπώστε τα δωρεάν και διακοσμήστε υπέροχα το παιδικό δωμάτιο!


Θέλετε να διακοσμήσετε πανέμορφα το παιδικό δωμάτιο; Τώρα μπορείτε! Δείτε αυτά τα μοναδικά φωτάκια. Δίνουν μια ξεχωριστή όψη στο παιδικό δωμάτιο. 
Τα σπιτάκια μπορείτε να εκτυπώσετε από εδώ και τους κύβους που θα δείτε πιο κάτω σε φωτογραφίες από εδώ. Όλα γίνονται μαγικά με μικρές αλλαγές. Καλή επιτυχία! Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Κούκλες φτιαγμένες από κάλτσες!


Έξυπνη, χαρούμενη, διασκεδαστική ιδέα για παιχνίδι! Τις παλιές κάλτσες του παιδιού σας μην τις πετάτε. Μπορείτε να φτιάξετε μαζί τους πανέμορφες κούκλες. Δείτε βήμα προς βήμα πώς θα το κάνετε. Καλή επιτυχία!Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε ένα πανέμορφο, μοντέρνο κουκλόσπιτο με κούτες!


Η ιδέα είναι απλή αλλά εξαιρετική! Έχετε κούτες; Εάν ναι τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα πανέμορφο κουκλόσπιτο. Δοκιμάστε το! Αξίζει. Θα αρέσει πολύ στο παιδί σας και σε σας. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Τα ονειρεμένα Babycake Vintage από τα Beebies!


Είναι ρούχα ονειρεμένα, βγαλμένα από παραμύθι. Τα Babycake Vintage είναι απλά υπέροχα! Θα τα βρείτε στο αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Beebies κάνοντας κλικ εδώ. Συνώνυμα της ποιότητας είναι λίγο. Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...