Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Πώς να φτιάξετε ένα πανέμορφο δεντρόσπιτο από χαρτόνι!


Σε ποιο παιδί μικρό ή μεγάλο δεν αρέσουν τα δεντρόσπιτα; Κι επειδή στην πόλη είναι δύσκολο να φτιάξουμε ένα μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα με το παιδί μας χρησιμοποιώντας, τι άλλο; Χαρτόνι από κούτες. Δείτε βήμα προς βήμα πώς θα φτιάξετε ένα. Καταπληκτική ιδέα για παιχνίδι! Φτιάξτε κι εσείς το δικό σας. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα.


Πώς να φτιάξετε υπέροχες τούρτες με πλαστικά καπάκια και πλαστελίνη!


Η ιδέα είναι απλή αλλά εξαιρετική! Εάν έχετε πλαστικά καπάκια, πλαστελίνη, και πολύχρωμες χάντρες ίσως και γκλίτερ μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες τούρτες για τις κούκλες και τα αρκουδάκια σας. Καλό παιχνίδι! 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο αποκριάτικο καπέλο!!


Ένα πανέμορφο αποκριάτικο καπέλο! Εάν έχετε χαρτόνι είναι εύκολο να το φτιάξετε για το παιδί σας και το παιχνίδι αρχίζει! Δείτε βήμα προς βήμα πώς θα το φτιάξετε και καλή επιτυχία! Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να κάνετε τα μαθηματικά παιχνίδι!
Έχετε αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων; Μπορείτε να παίξετε ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για να διδάξετε στο παιδί σας μαθηματικά. Φτιάξτε σκυλάκια και ενώστε τα με το σπιτάκι τους. Μια πολύ όμορφη ιδέα για να κάνετε τα μαθηματικά παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Πώς να φτιάξετε μπισκότα κουταλάκια!


Σας αρέσει να βουτάτε τα μπισκότα σας στο γάλα; Μια πολύ ωραία ιδέα και εύκολη να την κάνετε. Μα πώς δεν το είχα σκεφτεί;  Φτιάξτε μπισκότα σε σχήμα κουταλάκι. Μπορείτε να τα σερβίρετε με γάλα, γιαούρτι ή παγωτό. Καλή επιτυχία!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...