Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ζωγραφική για παιδιά!Δώστε στο παιδί σας ένα χαρτί με πρόσωπα και πείτε να τα ζωγραφίσει. Θα το κατεβάσετε από εδώ. Μπορείτε, ακόμα, να ρωτήσετε το παιδί σας ποια θέλει να είναι τα ονόματά τους.

Πού άραγε να ζουν; Πώς περνούν μια μέρα; Κι άλλες ερωτήσεις, ανάλογα με τις απαντήσεις που θα σας δίνει το παιδί σας. Και να φτιάξετε παραμύθια. Ένα υπέροχο παιχνίδι που προάγει την δημιουργικότητα και την φαντασία. Καλή διασκέδαση! 

Πώς να φτιάξετε μία σπηλιά από πάγο για τα παιχνίδια σας!


Φαίνεται πώς να φτιάξετε μία σπηλιά από πάγο για τα παιχνίδια σας είναι απλό και συναρπαστικό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μπαλόνια. Τα γεμίζετε με νερό και χρώμα ζαχαροπλαστικής και τα αφήνετε στην κατάψυξη να παγώσουν. Καλό παιχνίδι!Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Elodie Details! Τα πάντα για το μωρό.


Η Σουηδική εταιρεία  Elodie Details πιστεύει στη σημασία των μικρών πραγμάτων και την ικανότητά τους να κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη και ίσως πιο διασκεδαστική. Το στιλ δεν είναι θέμα ηλικίας, αφού δε χρειάζεται να μιλήσεις για να πεις όσα θέλεις!
Πανέμορφες πιπίλες για το μωράκι σας.
Θα τις βρείτε εδώ.

Μπιμπερό! Θα τα βρείτε εδώ.
Σαλιάρες! Θα τις βρείτε εδώ.


Πανέμορφες κουβέρτες! 
Θα τις βρείτε εδώ.
Είδη για το σπίτι. Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...