Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Στην κουζίνα με Birkman!


Θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό παιδικό πάρτι; Μπείτε στην κουζίνα και μαγειρέψτε με το παιδί σας με τις φόρμες και τα είδη κουζίνας Birkman. Απλά υπέροχα!
Φτιάξτε υπέροχα κέικ, μπισκότα με τις πρωτότυπες φόρμες, μπορείτε, ακόμα να δημιουργήσετε νόστιμα συνοδευτικά για το γάλα ή τον καφέ σας σε ιδιαίτερα σχέδια που θα εντυπωσιάσουν.Φόρμες για κουλουράκια θα βρείτε εδώ.


Παρουσιάστε τα αγαπημένα σας κέικ στα πιο απίθανα σχέδια με τις μοναδικές φόρμες . Είναι οι πλέον ιδανικές για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας σε ένα επίσημο τραπέζι ή σε ένα παιδικό πάρτι. Τις φόρμες θα βρείτε εδώ.


Θήκες για να ψήνετε τα κέικ θα βρείτε εδώ.

Και ξεχωριστές φόρμες σιλικόνης θα βρείτε εδώ. Τι άλλο να ευχηθώ; Καλή έμπνευση για δημιουργία!


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ζωγραφική με μπουρμπουλήθρες!


Πολύχρωμα ψαράκια που κολυμπούν σε αφρισμένα νερά! Φτιάξτε κι εσείς μαζί με το παιδί σας ένα απίθανο καλοκαιρινό σετ αλληλογραφίας με θέμα την θάλασσα και στείλτε τα καλύτερα γράμματα του καλοκαιριού από το μέρος που κάνετε τις διακοπές, στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 
Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε νερομπογιές, σαπούνι πιάτων, νερό, καλαμάκια και κάρτες. Η κατασκευή αυτή είναι για μεγαλύτερα παιδιά και προτείνω να γίνει με την επίβλεψη σας. Καλή επιτυχία!Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Παιδικό πάρτι! Ποιο θα είναι το θέμα σας;


Κάνετε παιδικό πάρτι; Ξεκινήσετε από την επιλογή του θέματος που θα έχει και φροντίστε μαζί με το παιδί σας την διακόσμηση. Τα είδη για πάρτι που θα δείτε είναι της Meri Meri και είναι απλά υπέροχα!
Για  πριγκιπικό πάρτι. Τα είδη  θα βρείτε  εδώ.
Για νεραϊδένιο πάρτι!  Θα τα βρείτε εδώ.
Πάρτι με μπαλαρίνες!
Όλα τα είδη θα βρείτε εδώ.
Για ένα πάρτι σκέτη γλύκα. Τα είδη θα βρείτε εδώ.
Πάρτι για γενναίους ιππότες! Τα είδη θα βρείτε εδώ.

Πειρατικό πάρτι. Θα τα βρείτε εδώ.

Με δεινόσαυρους. Τα είδη θα βρείτε εδώ.
Με ρομπότ. Θα τα βρείτε εδώ.
Για τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας δείτε τα είδη πάρτι εδώεδώ και εδώ. Καλή επιτυχία! Το πάρτι σας θα είναι υπέροχο!
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...