Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Παιχνίδια που θα βοηθήσουν τα παιδιά μας στο σχολείο!


Πώς μπορείτε να κάνετε την μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο πιο εύκολη; Δεν νομίζω πώς υπάρχει καλύτερος τρόπος από το παιχνίδι. Ξεκινήστε γράφοντας τα γράμματα σε πίνακα. 
Δώστε στο παιδί σας ένα πινέλο να πατήσει πάνω τους, να τα σβήσει και να τα μάθει. Γράψτε τα χρώματα και ζητήστε του να τα ενώσει με ομάδες αντικειμένων που έχουν το ίδιο χρώμα. 

Κάθε παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας να κάνει ωραία γράμματα. Η λεπτή κινητικότητα καλλιεργείται με πολλούς τρόπους όπως για παράδειγμα ανοίγοντας τρύπες. 
Μυήστε το παιδί σας στην μαγεία των Μαθηματικών. Βάλτε τις κάλτσες σε σειρά. Φτιάξτε μοτίβα, επαναλαμβανόμενα δηλαδή σχέδια σε ακολουθία. 

Κυκλώστε λέξεις που αρχίζουν από ένα γράμμα. 
Κλείστε τα μάτια και δοκιμάστε φαγητά. 
Αλμυρό ή γλυκό έχει λίγη σημασία! Το αλατοπίπερο είναι άλλο. Αυτό που θέλω να πω όταν αρχίζει το σχολείο εμείς οι δάσκαλοι και οι γονείς ξεχνάμε ότι η ουσία της μάθησης είναι το παιχνίδι. 
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Παιδικά ρούχα 3 pommes!


Είναι απλά πανέμορφα! Τα παιδικά ρούχα της 3 Pommes με γαλλική φινέτσα και εξαιρετική ποιότητα στην κατασκευή τους, θα κλέψουν την παράσταση. Θα τα βρείτε όλα εδώ.Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Γευστική πρόταση για ένα πανέμορφο Κυριακάτικο πρωϊνό!


Από τότε που άρχιζαν τα σχολεία η αγαπημένη μου μέρα ήταν πάντα η Κυριακή. Έχετε ταψί για κέικ, αυγά και μπέικον; Τότε έχετε τα πάντα για να φτιάξετε ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωϊνό στην οικογένειά σας! 
Δείξτε στα παιδιά σας πώς να το φτιάχνουν τα ίδια και διασκεδάστε όλοι μαζί στην κουζίνα. H απόλαυση δεν θέλει κόπο. Θέλει, σίγουρα τρόπο!

 via
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Ένα νόστιμο σνακ για το σχολείο...πεταλούδα!


Κι αφού από αύριο τα παιδιά μας θα περνούν πολλές ώρες στο σχολείο ώρα να φροντίζουμε να τρέφονται νόστιμα κι υγιεινά και να φροντίσουμε να τους δώσουμε κίνητρο για να το κάνουν. Τι λέτε φτιάχνουμε πεταλούδες; Πολύ απλά χρειάζεστε ένα μανταλάκι και μια πλαστική σακούλα. 


 via
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Πώς να φτιάξετε έναν σκαντζόχοιρο με θήκες από αυγά!


Θέλετε να περάσετε πολύ όμορφα και δημιουργικά με το παιδί σας; Εάν έχετε θήκες αυγών και όρεξη για παιχνίδι μπορείτε να φτιάξετε έναν πανέμορφο σκαντζόχοιρο και να διακοσμήσετε μια γωνιά στο σπίτι σας. Καλή έμπνευση! Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Παιδικό πάρτι! Φτιάξτε λουκάνικα - μούμιες!


 Σε ποιο παιδί δεν αρέσουν οι μούμιες και οι Φαραώ; Εάν κι εσείς θέλετε να κάνετε ένα υπέροχο παιδικό πάρτι ζητήστε από το παιδί σας να φτιάξετε παρέα αυτό το έξυπνο, εύκολο φαγητό που θα κλέψει την παράσταση! Καλή όρεξη! 

 via
Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...