Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Φτιάξτε με τα παιδιά σας τα δικά σας κινούμενα σχέδια!Θέλετε να κάνετε με το παιδί σας κάτι διαφορετικό; Μυήστε το στην μαγεία της 7ης τέχνης φτιάχνοντας παρέα τα δικά σας κινούμενα σχέδια. Θα του αρέσει πολύ. Το λογισμικό και όλα τα εργαλεία για να το κάνετε μέσω υπολογιστή  δεν είναι άλλο από το Hue Animation Studio (Blue) που θα βρείτε θα βρείτε εδώ.
Βάλτε τις κούκλες και τα παιχνίδια σας στη σειρά μπροστά στο σκηνικό που θέλετε, πάρτε με την κάμερα, διαδοχικές φωτογραφίες, (έτσι φτιάχνονται τα κινούμενα σχέδια) προσθέστε τα δικά σας εφέ, μουσική και ήχους. Τέλος προσθέστε κίνηση και η ταινία σας αρχίζει. Καλή διασκέδαση!Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Φωτογραφικές μηχανές και κάμερες Hello Kitty!


Hello Kitty κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. Ρετρό αλλά και σύγχρονες απλά θα κλέψουν την παράσταση αιχμαλωτίζοντας τις καλύτερές μας στιγμές για πάντα. Μια ωραία ιδέα είναι να γυρίσετε την δική σας ταινία. Θα τις βρείτε εδώ. Καλή διασκέδαση! 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα.Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...