Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Πώς να φτιάξετε μια ξεχωριστή τούρτα γενεθλίων.

Μια απλή τούρτα σοκολάτα που την σκάβετε και πάνω της τοποθετήτε ένα φορτηγό και μερικές σημάνσεις μετατρέπεται στην πιο ξεχωριστή τούρτα! Ένα πάρτι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Καλή έμπνευση! 
 via

Ιδέες διακόσμησης σε παιδικό πάρτι.


Θέλετε να κάνετε ένα υπέροχο παιδικό πάρτι; Επιλέξτε τα είδη της Toot  που θα βρείτε εδώ και εδώ. Ένα είναι σίγουρο το πάρτι σας θα είναι υπέροχο. 
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.

Το σπίτι Κοχύλι

Το σπίτι Κοχύλι (Conch Shell House) μάλλον είναι το πιο παράξενο και σίγουρα το πιο πρωτότυπο σπίτι στο νησί Isla Mujeres, στο Μεξικό. Με πανοραμική θέα 180 μοιρών στην Καραϊβική Θάλασσα, σας προσφέρει την μοναδική ευκαιρία να βιώσετε πως θα είναι να ζείτε μέσα σε ένα κοχύλι.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Οκτάβιο Οκάμπο (Octavio Ocampo) είναι πολύ γνωστός καλλιτέχνης, όχι μόνο στο Μεξικό. Ο γεννημένος στο Guanajuato, στις 28 Φεβρουαρίου του 1943, ασχολείται με επιτυχία με την ζωγραφική, την γλυπτική, την ηθοποιία αλλά και τον χορό. 
Ο αδερφός του, Εντουάρντο, είναι ο αρχιτέκτονας της οικογένειας και επίσης έχει ένα σπίτι στο νησί, αλλά αρκετά πιο παραδοσιακό. Αν μπείτε στο σπίτι θα νιώσετε κυριολεκτικά ότι βρίσκεστε στο εσωτερικό ενός κοχυλιού. 
Η κύρια αίθουσα δεν έχει καθόλου γωνίες, στην πραγματικότητα είναι εντελώς στρογγυλή. Ο νεροχύτης στο μπάνιο μοιάζει με κοχύλι, οι βρύσες θυμίζουν κοράλλια, οι κρεμάστρες όστρακα ενώ παντού υπάρχουν αντικείμενα που τα αδέρφια Οκάμπο μάζεψαν από την κοντινή παραλία.

Μπουκάλια Sigg

Τα μπουκάλια SIGG είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες Ελβετικές προδιαγραφές: Το κάθε μπουκάλι είναι φτιαγμένο από ενιαία στρώση χυτού αλουμίνιου χωρίς κόλληση, πράγμα που αυξάνει την αντοχή και την αντίστασή του στις διαρροές.
 Το αληθινό μυστικό της κατασκευής βρίσκεται όμως στο ασφαλές, μη-τοξικό εσωτερικό στρώμα, που ψήνεται μαζί με το μπουκάλι ώστε να μη ραγίζει εσωτερικά, όσο και να το φθείρουμε εξωτερικά. 
Αισθητικά τα μπουκάλια έχουν ξεχωρίσει τόσο που να συμπεριληφθούν στα εκθέματα του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.Θα τα βρείτε  εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.

Πανέμορφα φώτα led για το παιδικό δωμάτιο


Πανέμορφα φώτα για το παιδικό δωμάτιο που προβάλουν ότι σας αρέσει αλλάζοντας χρώμα με τηλεχειριστήριο από την Aloka Designs. Θα τα βρείτε εδώ.Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...