Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Παιχνίδια σαν τα δικά μας

Τι μαγικό είχαν τα παιχνίδια που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά; Λειτουργούσαν με μπαταρίες σαν να ήταν αληθινά. Έβγάζαν ήχους, άναβαν φωτάκια, έτρεχε νερό, βάζαμε αληθινό σαπούνι να πλυθούν όλα και να γίνουν αστραφτερά.
Παιχνίδια που μοιάζουν με αυτά που είχαμε κι εμείς όταν ήμασταν παιδιά, ιδανικά για ατελείωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.   Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.

Τα μαγικά χαλιά της Lorena Canals


Θέλετε να φτιάξετε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο; Τα χαλιά της Lorena Canals είναι πράγματι μαγικά χαλιά. Έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, είναι πολύ ζεστά και καθαρίζονται πανεύκολα. Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.
Ξύλινα παιχνίδια


Όμορφα σχεδιασμένα και προσεγμένα ως την τελευταία λεπτομέρεια τα ξύλινα παιχνίδια της howa είναι απλά μοναδικά. Θα τα βρείτε εδώ.
Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα είδη.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...