Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ιππασία με το παιδί μου στην Βαρυμπόμπη!


Αυτήν την Άνοιξη γνωρίστε στα παιδιά σας το μοναδικό άθλημα της ιππασίας και νιώστε την επαφή που έχουν οι ιππείς με τα άλογά τους…


Ο Όμιλος: Στην Ιππική Σχολή του Ομίλου Mega Sports στην Βαρυμπόμπη είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το συναρπαστικό άθλημα της ιππασίας. 
Τα μαθήματα αφορούν, αρχάριους και προχωρημένους, λάτρεις των αλόγων (από πέντε ετών και πάνω). Ιδιαίτερα για τους μικρούς φίλους των αλόγων υπάρχει ο Picollo, το πόνυ που θα κλέψει τις καρδιές τους και θα τους μάθει τα πρώτα μυστικά της ιππασίας. 
Οι εγκαταστάσεις:
Οι ευρύχωρες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Mega Sports καθώς και ο χώρος του Club House είναι ιδανικοί για διασκέδαση και χαλάρωση. Εκτός των άλλων εγκαταστάσεων, για τις μέρες που ο καιρός δεν επιτρέπει την ίππευση σε εξωτερικό χώρο, ο Όμιλος διαθέτει κλειστό ιπποδρόμιο. Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επισκέπτονται τον Όμιλό υπάρχουν αποδυτήρια και άνετο parking. 
  • Υποδοχή στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου
    Με την άφιξή σας στον Ιππικό Όμιλο Mega Sports θα περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις, θα δείτε τα ιδιόκτητα άλογα του Ομίλου και θα ετοιμαστείτε για την εμπειρία σας πλησιάζοντας μερικά από αυτά ή παρακολουθώντας την προπόνηση των αθλητών.
  • Θεωρία και ενημέρωση
    Ο εκπαιδευτής θα σας εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να απολαύσετε λίγο αργότερα την εμπειρία σας. Θα σας εξηγήσει όλα όσα πρέπει να ξέρετε και θα σας καθοδηγήσει στην πρώτη σας επαφή με το άλογο.
  • 1 ώρα μάθημα ιππασίας
    Είστε έτοιμοι για την Εμπειρία σας! Ανεβείτε στο άλογο και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του εκπαιδευτή σας, για να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε και να νιώσετε την επαφή που νιώθουν οι ιππείς με τα άλογά τους. 
  • Γεύμα αξίας €15 στο «Grand Prix»
    Μετά από το μάθημά σας θα απολαύσετε ένα γεύμα της επιλογής σας αξίας €15 στο πολυτελέστατο Club House «Grand Prix» που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Η ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε μετά το μάθημα σας με θέα το κεντρικό ιπποδρόμιο όπου διεξάγεται καθημερινά η προπόνηση των αθλητών. 
  • Διάρκεια και Ώρα άφιξης: Συνιστούμε πάντα να βρίσκεστε στις εγκαταστάσεις 10 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα. Η διάρκεια του μαθήματος είναι 1 ώρα αλλά ακολουθεί και ελαφρύ γεύμα στο «Grand Prix», όπου μπορείτε να παραμείνετε για όση ώρα επιθυμείτε απολαμβάνοντας τη θέα προς το ιπποδρόμιο.
  • Ηλικία: Δεν υπάρχουν περιορισμοί για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τα άλογα και την ιππασία. Στα μαθήματα μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες και παιδιά από 5 ετών και άνω. Καλό θα είναι όμως όταν κλείσετε ραντεβού να ενημερώσετε αν είστε αρχάριοι ή είχατε άλλη εμπειρία με τα άλογα.
  • Ένδυση: Ο εκπαιδευτής θα σας εφοδιάσει με ειδικό κράνος ιππασίας αλλά εσείς είναι καλό να φοράτε αθλητική φόρμα και παπούτσια στην πρώτη σας επαφή με την ιππασία. Τα μαθήματα διεξάγονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του εδάφους, είτε μέσα είτε έξω, αλλά καλό είναι να προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τις συνθήκες εξωτερικού χώρου και να ντυθείτε ανάλογα
  • Διαθεσιμότητα: Τα άλογα του ομίλου είναι περιορισμένα και εργάζονται συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Η Εμπειρία αυτή συνήθως πραγματοποιείται Τρίτη με Παρασκευή απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα. Θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον προμηθευτή για να κλείσετε μία βολική ημερομηνία για την Εμπειρία σας και να το επιβεβαιώσετε την προηγούμενη ημέρα.
  • Συνοδοί: Οι συνοδοί είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να σας παρακολουθήσουν να μαθαίνετε ιππασία, περιμένοντας σας στο café - restaurant «Grand Prix», όπου μπορούν αν θέλουν να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό.
  • Καιρός: Η ίππευση στους εξωτερικούς ή των εσωτερικό χώρο εξαρτάται άμεσα από τον καιρό. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει για την επιβεβαίωση του ραντεβού σας την προηγούμενη μέρα. Βέβαια, ο Όμιλος διαθέτει ανοιχτό και κλειστό ιπποδρόμιο και τα μαθήματα διεξάγονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του εδάφους μέσα ή έξω.

Η συναρπαστική αυτή Εμπειρία που μπορούμε να την προσφέρουμε στα παιδιά μας  κοστίζει 40 ευρώ και είναι το ιδανικό δώρο για όποιον αγαπάει τα ζώα και τις δραστηριότητες στη φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...