Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Έξυπνες και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε ονειρικά το παιδικό δωμάτιο!


Μέσα στο παιδικό δωμάτιο τα παιδιά μας παίζουν, γνωρίζουν, εξερευνούν, μαθαίνουν, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τους άλλους, διαβάζουν, κοιμούνται, ξυπνάνε…. 

Τα παιδιά περνάνε μεγάλο μέρος της μέρας τους στο παιδικό δωμάτιο. Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό το δωμάτιό τους να είναι πολύ όμορφο και διακοσμημένο με αγάπη και φαντασία...

Σας προτείνω, λοιπόν, σήμερα μερικές πολύ δημιουργικές ιδέες διακόσμησης που μπορούν να αλλάξουν με πολύ χαμηλό κόστος, την εμφάνιση του παιδικού δωματίου.Ξεκινάμε, λοιπόν;
Δείτε πως με την προσθήκη χάρτινων φωτιστικών,  το παιδικό δωμάτιο απέχτησε μια υπέροχη όψη!

 Βρήκα, λοιπόν, αυτό το πολύχρωμο φωτιστικό που μπορεί να διακοσμήσει  το παιδικό δωμάτιο και λειτουργεί με μπαταρία, οπότε δεν θα χρειαστεί καν να επέμβουμε ηλεκτρολογικά!

Ανακάλυψα, επίσης, αυτά τα φώτα για να κάνετε την διακόσμηση του παιδικού δωματίου μοναδική!
 Μια πανέμορφη παιδική βιβλιοθήκη...
Θέλετε, μήπως  να αποχτήσει το παιδί σας, την δική του βιβλιοθήκη; Αυτή, είναι μια πολύ απλή κατασκευή και είμαι σίγουρη πως μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας!

Για όσους, τα παιδιά τους έχουν όνειρο να πετάξουν στα σύννεφα, δεν έχουν παρά να φτιάξουν με τα παιδιά τους , σύννεφα, χρησιμοποιώντας, απλώς λίγο βαμβάκι και πετονιά! Τελικά μερικά όνειρα, γίνονται πραγματικότητα, τόσο απλά!
από
Και τέλος, εάν όλα τα παραπάνω,  σας φαίνονται λίγα... και θέλετε να τους χαρίσετε τον ουρανό με τ' άστρα...βάλτε στο ταβάνι, τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος!


3-D Planets in a Tube Glow-in-the-Dark
 

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...