Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Χαλάρωση & Αναζωογόνηση σε Σπήλαιο Άλατος για Οικογένειες!


Ήμουν στο Σύνταγμα  με την κόρη μου για να βγάλουμε κάποια χαρτιά. Και δε θα πιστέψετε τι κάναμε!!! Άφού τελειώσαμε με όλη την γραφειοκρατία, βρήκαμε στο Σύνταγμα ένα σπήλαιο από αλάτι, με μαγική μουσική και φωτισμό...

Δεν αντέξαμε στον πειρασμό...μπήκαμε μέσα και παίξαμε με τα κουβακάκια μας, κοντά σε μία λιλιπούτεια λιμνούλα με νερό...εκεί, υπήρχε και ένα μικρό σπιτάκι και αρχίσαμε να λέμε παραμύθια...η τέλεια χαλάρωση!!! Τελικά, υπάρχουν πολλές πύλες εισόδου στο όνειρο και στην φαντασία σε αυτήν την πόλη...

Γνωρίστε κι εσείς έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα μοναδικό σπήλαιο, που θα σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης! 


Οι ευεργετικές ιδιότητες του αλατιού είναι γνωστές από τους αρχαίους χρόνους και η αλατοθεραπεία είναι ευρέως διαδομένη σε πολλές χώρες. 


Η παραμονή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπως το σπήλαιο άλατος, συνιστά την πιο αποδοτική αξιοποίηση των ιδιοτήτων του ορυκτού αλατιού. Το μυστικό του σπηλαίου είναι ο αέρας, ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με ιχνοστοιχεία αλατιού (ιώδιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο, κ.λπ.). 

Με τη χρήση κατάλληλων κλιματιστικών συστημάτων, το αλάτι αποδίδει στον αέρα του σπηλαίου μεγάλη ποσότητα των ζωτικών για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχείων, κάνοντας σας να νιώσετε αναζωογονημένοι. 


Το Σπήλαιο:
Άψογα διακοσμημένο, με ορυκτό αλάτι από το Πακιστάν και την πόλη Klodawa της Πολωνίας και θαλάσσιο αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα, με θερμαινόμενο δάπεδο σκεπασμένο με αλάτι, διακοσμητικό καταρράκτη, υπέροχο φωτισμό και χαλαρωτική μουσική, το Σπήλαιο Άλατος είναι ένας μοναδικός χώρος που αξίζει να επισκεφθείτε… και όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας! Μόλις 45 λεπτά παραμονής στο σπήλαιο, ισοδυναμούν με 3 ημέρες έκθεσης σε θαλάσσια αύρα.

Η πρωτότυπη αυτή Εμπειρία, διάρκειας μίας ώρας, στο Σύνταγμα, κοστίζει 45 ευρώ και νομίζω οτι  είναι  ιδανικό δώρο για τα παιδιά μας, για γενέθλια, γάμους ή επετείους! 

  • Υποδοχή στο Σπήλαιο και προετοιμασία
    Με την άφιξή σας στο Σπήλαιο Άλατος θα σας υποδεχθούν οι φιλικότατοι υπεύθυνοι και θα σας μιλήσουν λίγο για το σπήλαιο και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε όσο προετοιμάζεστε.
  • 45’ – κύκλος χαλάρωσης
    Ένας πλήρης κύκλος χαλάρωσης στο σπήλαιο άλατος διαρκεί 45 λεπτά, κατά τη διάρκεια του οποίου λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα 3 θεραπείες:

    Αλατοθεραπεία:
    Ο οργανισμός σας απορροφά όλα τα ευεργετικά ιχνοστοιχεία του αλατιού μέσα από την αναπνοή και τους πόρους του δέρματος.
    Φωτοθεραπεία:
    Τα συστήματα χρωματοθεραπείας που βρίσκονται στο σπήλαιο (ειδικές φωτοδίοδοι και λυχνίες κρυσταλλικού άλατος) σας χαλαρώνουν και επιδρούν θετικά στο άγχος και το stress.
    Μουσικοθεραπεία:
    Καινοτόμα μουσικά προγράμματα εγκεκριμένα από ειδικούς στην ψυχολογία, την ψυχοακουστική και την ωτολογία, βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία και ανάλογα με το πρόγραμμα έχουν ευεργετικές επιδράσεις στο stress, τον πονοκέφαλο ή την εγκυμοσύνη.

Το Σπήλαιο Άλατος μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης, για παιδικά πάρτυ. Αυτός, κι αν είναι ευφάνταστος τρόπος να γιορτάσει κανείς τα γενέθλια των παιδιών του!

Εάν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε, αυτήν,  την μοναδική εμπειρία αναζητήστε την, εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...