Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Νονά ψάχνει...πασχαλινά παπούτσια!



Το απόλυτο πασχαλινό δώρο είναι ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια. Τα χαρακτηριστικά παπούτσια της νονάς  που θα φορέσει το παιδί την μέρα της Ανάστασης. 

Ξεκινάμε, λοιπόν, με αυτά τα εξαιρετικά πασχαλινά παπούτσια της Verbaudet που βρήκα σε πολύ καλές τιμές!
 
Verbaudet Πέδιλα

 Ειδικά προσαρμοσμένα στη μορφολογία του ποδιού, προσφέρουν κράτημα και άνεση. Διαφορετικά μοτίβα στον πάτο για να ξεχωρίζει το δεξί από το αριστερό. Πατ με βέλκρο, εργονομική σόλα.

Verbaudet Μοκασίνια για κορίτσια   


Μαλακά και άνετα. Πατ με βέλκρο για εύκολη εφαρμογή. Εξώγαζα μπροστά και στο τακούνι. Φαντεζί ραφές. Εξ ολοκλήρου από δέρμα. Ελαστομερής σόλα.

Verbaudet Μπαλαρίνες για κορίτσια


Πολύ μαλακές με λάστιχο περιμετρικά για σταθερή εφαρμογή. Φαντεζί λουράκι με φιογκάκι. Από συνθετικό. Υφασμάτινη επένδυση. 
Verbaudet Μοκασίνια για αγόρια

Σε στυλ μοκασινιού ιστιοπλοΐας, μου αρέσουν πολύ! Κορδόνια και φαντεζί δέσιμο γύρω από το πόδι. Από βαμβακερό καραβόπανο. Ελαστομερής σόλα.
Verbaudet Μοκασίνια για αγόρια

Πολύ άνετα, με φαντεζί κορδόνι περιμετρικά που καταλήγει σε κονκάρδα. Από σουέτ δέρμα βακέτα. Δερμάτινη επένδυση και πάτος. Ελαστομερής ραμμένη σόλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...