Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πώς να ταχτοποιήσετε το παιδικό δωμάτιο με γιγάντια τούβλα LEGO!


Και ποιο παιδί δεν αγαπάει τα LEGO; Και ποια μαμά δεν θα ήθελε να μπαίνει,  κάποιες στιγμές, το παιδικό δωμάτιο σε τάξη, εύκολα και γρήγορα; Βέβαια, το σημαντικότερο, για να πούμε τα πράγματα όπως είναι, θεωρώ ότι είναι να μάθουμε το παιδί μας να το κάνει μόνο του και χωρίς γκρίνια!
Και η μικρή εμπειρία μου ως μαμά και δασκάλα μου έχει δείξει  οτι το παιχνίδι βοηθάει πολύ, σε όλα! Πιο πολύ από οτιδήποτε, άλλο! Το παιχνίδι κάνει...απλά τα πάντα μαγικά!
Κι η λύση είναι απλή! Εάν τα LEGO, ένα βράδυ, ζωντάνευαν όπως στα παραμύθια...και μας ζητούσαν να τα βοηθήσουμε να μαζέψουν τα παιχνίδια μας; Δεν νομίζω να μπορούσαμε να αρνηθούμε!
Ένας υπέροχος τρόπος να αποθηκεύσουμε τα παιχνίδια του παιδιού μας, είναι να χρησιμοποιήσουμε ως αποθηκετικό χώρο, γιγάντια τούβλα LEGO όπως αυτά εδώ! 
Ποιο παιδάκι θα αρνηθεί να μαζέψει τα παιχνίδια του σε έναν τέτοιο κουτί - παιχνίδι; 
Το δωμάτιο, ως δια μαγείας θα μπει, σε τάξη! Νομίζω, πώς  με τα τούβλα LEGO  το παιδικό δωμάτιο θα γίνει πιο όμορφο! Ώρα να φτιάξουμε τα δικά μας κάστρα παραμυθιών και να κλείσουμε σαν θησαυρό τα όνειρά μας!

Βρείτε τα υπέροχα τουβλάκια LEGO κάνοντας κλικ πάνω στις εικόνες!

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να τα αποχτήσετε μέσω Amazon διαβάστε, εδώ, περισσότερα.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 


2 σχόλια:

  1. Φανταστικό άρθρο! Επιτέλους κάτι πολύ χρήσιμο για τα αγόρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ΄ευχαριστώ Ζέφη για τις οδηγίες. Θα δοκιμάσω να τα πάρω. Τέλεια είναι. Έρση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...