Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να φτιάξετε ένα θέατρο για να παίζει το παιδί σας!


 
Μία εξαιρετική ιδέα για να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο με το παιδί σας είναι να φτιάξετε μαζί του ένα κουκλοθέατρο και να ζωντανέψετε, παρέα, τα αγαπημένα σας παραμύθια!
Δείτε, αυτό, το κουκλοθέατρο είναι φτιαγμένο από ένα κουτί και είναι μοναδικό, βγαλμένο  από τις χίλια και μία νύχτες!
Με ένα κουτί και μερικά χαρτόνια, μπορείτε να κάνετε θαύματα! Δείτε, μπορείτε να ζωντανέψετε το παραμύθι με τα τρία γουρουνάκια ή μία παραλλαγή του για να υπάρχει αίσιο τέλος!
Τους ήρωες του παραμυθιού σας, μπορείτε να τους φτιάξετε από χαρτί και να φτιάξετε μια σκηνή που τα έργα της, θα είναι τα καλύτερα και θα παίζονται παντού!
mamapeapod
Ένα κομμάτι ύφασμα, ίσως, αρκεί για να ζωντανέψει το όνειρο!
Κι εάν βρίσκεστε στην εξοχή, μαζέψτε κλαδιά, φύλλα και κορμούς δέντρων και δημιουργήστε την καλύτερη υπαίθρια θεατρική σκηνή του κόσμου!
Εξαιρετική είναι η ιδέα να κόψετε κομάτια από παλιά περιοδικά και να φτιάξετε, σε μια γωνιά, με την τεχνική του κολάζ, την δική σας θεατρική σκηνή!
Και, βέβαια, εάν έχετε ένα σεντόνι κι ένα φακό μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας στο πιο μαγικό θέατρο σκιών του κόσμου!

Φέτος, ας  βάλουμε τα παραμύθια και την φαντασία περισσότερο στην ζωή μας! Καλή χρονιά!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

1 σχόλιο:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...