Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Σεντόνι και μαξιλάρι για να γράφεις πάνω τους!


Το έχετε ξαναδεί; Είναι ένα σεντόνι μοναδικό για μικρά και μεγάλα παιδιά! Μα είναι καταπληκτικό! Μπορείς πάνω του, να κάνεις τα πάντα! Να ζωγραφίσεις, να γράψεις τα δικά σου μηνύματα. Συναρπαστικό!
Με τα  παιδιά σας μπορείτε να κάνετε ένα σωρό παιχνίδια μαζί του. Να γράψετε και να ζωγραφίσετε παραμύθια. Να παίξετε τρίλιζα. Να γράψετε τις ευχές και τα όνειρά σας. 
Μπορείτε ακόμα, να μάθετε το παιδί σας να κάνει πράξεις, να του μάθετε να ζωγραφίζει σημαίες από χώρες που θέλετε κάποτε να ταξιδέψετε σ΄αυτές, να παίξετε το παιχνίδι μάντεψε ποιος, ή το πρόσωπα, ζώα πράγματα. Είναι μοναδικό. Θα το βρείτε εδώ.
Και, βέβαια, υπάρχει και μαξιλαροθήκη που πάνω της, μπορείτε να κάνετε τα πάντα!  Είναι καταπληκτικό δώρο. Το βρήκα εδώ. Καλή διασκέδαση! Γράφετε, πλένετε και ξανα - γράφετε! Τόσο απλό!  Μ΄αυτό το σετ, ένα είναι σίγουρο! Το παιχνίδι πριν τον ύπνο, γίνεται συναρπαστικό! Το θέλω! 

Διαβάστε κι αυτό  το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε το σεντόνι και την μαξιλαροθήκη.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

4 σχόλια:

  1. Τέλεια είναι! Το τι μπορείς να κάνεις πάνω τους! Νίκη, Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά απίστευτα όμορφο!!! Τρομερή ιδέα!!! Θέλω να τολμήσω να σε καλέσω στη Δράση Ελληνίδων Blogger. Πέρνα μια βόλτα... Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...