Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μοναδικά χάρτινα παιχνίδια! Κι η ιστορία αρχίζει!


Colour Your Own Rocking Chair by Villa Carton
Φτιάξτε με το παιδί σας, μοναδικά, χάρτινα παιχνίδια. Θα ταξιδέψετε  στην χώρα της τέχνης και της φαντασίας! Είναι όλα τους μοναδικά!
Και το παιδί σας μπορεί, όχι, μόνο να ονειρευτεί αλλά και  να ζωγραφίσει το θρόνο των ονείρων του! Μια υπέροχη κουνιστή καρέκλα την οποία, το παιδί σας θα  διακοσμήσει για να κάθεται στο δωμάτιό του. Θα την βρείτε εδώ και είναι πραγματικά μοναδική! 
Ετοιμαστείτε, πάρτε αυτά τα χρώματα που θα βρείτε εδώκαι ξεκινήστε τη δουλειά. Μια Φανταστική Ιδέα για παιχνίδι από την Ολλανδία. Σ’ αυτό το κάστρο τα παιδιά ‘βασιλεύουν’ και βάζουν τους δικούς τους κανόνες και την δική τους φαντασία! Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι,  μοναδικό!
Βασιλιάδες και Βασίλισσες, Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες... Κάστρο από σκληρό χαρτόνι που φτιάχνουν και ζωγραφίζουν μόνα τους τα παιδιά. Θα το βρείτε εδώ.
Το εσωτερικό του κάστρου είναι σαν ένα τεράστιο προτυπωμένο χαρτί ζωγραφικής, έχει διακοσμητικά, που μπορούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν με μαρκαδόρους ή όποια άλλα είδη χρωμάτων επιθυμούν. Το κουκλοσπιτο είναι αρκετά μεγάλο...Υψος: 47 εκ, Βάθος: 36,5εκ, Πλάτος 44,5 εκ. Είναι συσκευασμένο σε διάφανη συσκευασία και με απλή συναρμολόγηση γίνεται...Το σπίτι των ονείρων τους!
Το εξωτερικό του κάστρου είναι λευκό δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφράσουν όλο τον καλλιτεχνικό τους κόσμο! Να το φτιάξουν όπως θέλουν με την φαντασία τους! Δημιουργήστε και παίξτε με το Κάστρο VILLA CARTON! Καλή Διασκέδαση! Ένα 100% λευκό, ανακυκλώσιμο και πολύ οικονομικό κουκλόσπιτο!!!Θα το βρείτε εδώ.

Κι εάν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, η Vilac είναι Γαλλική εταιρεία που κάνει ξύλινα παιχνίδια από το 1911. 100 χρόνια κατασκευάζουν ξύλινα παιχνίδια που είναι διαχρονικά,μοναδικά και κάνουν κάθε γενιά να ονειρεύεται και να δημιουργεί. Βραβευμένα παιχνίδια μοναδικά κλασικά, που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους! 
Το Παιχνίδι με  Μπίλιες, Middle Ages, θα συναρπάσει και θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές.Μια ξύλινη πρόσοψη κάστρου και 5 ξύλινες φιγούρες, περιμένουν μια από τις 5 μπίλιες που περιλαμβάνει η συσκευασία, να τη ρίξετε κάτω και να πάρετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε!


Ένα υπέροχο δώρο για αγόρια και κορίτσια! Με το Παιχνίδι με Μπίλιες, Middle Ages, τα παιδιά θα μετρούν τους πόντους, και θα ενδυναμώνουν την λεπτή κίνηση των χεριών, καθώς πρέπει να στοχεύσουν τις θήκες με τους περισσότερους πόντους, ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάζουν απίστευτα! 
Θα το βρείτε εδώ.Εκπληκτικά παιχνίδια που βοηθούν στην καλλιέργεια της φαντασίας. Μοναδικά για να εκφράσουν τα παιδιά την δημιουργικότητά τους!

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

3 σχόλια:

  1. Ύπέροχα όλα όσα μας προτείνεις!!!!!!

    ΤΈΝΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που διαλέγεις πάντα είναι ένα κι ένα! Υπέροχα με ποιότητα, μοναδικά! Χαίρομαι πολύ που ανακάλυψα το Παίζουμε μαζί. Ο μικρός μου είναι 2 και βρήκα τόσες όμορφες ιδέες για παιχνίδι! Σ΄ευχαριστώ!!!!!
    Νάρα - Θεοδόσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με τις μπίλιες απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...