Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τα βρεφικά παιχνίδια της Alimrose!



Όταν γεννήθηκε η κορούλα μας η Αντριάνα, της κάναμε δώρο ένα πολύ γλυκό ροζ ελεφαντάκι, της Alimrose. Δεν μπορούσε βέβαια να το αγκαλιάσει, αλλά το βάλαμε στο κουβερτάκι της ενώ έφευγε από το μαιευτήριο. Ήταν τόσο όμορφα...
Από τότε ανακαλύψαμε τα  παιχνίδια της Alimrose και είναι, πραγματικά, πανέμορφα! Σκέτη γλύκα! Δείτε αυτόν πειρατή κουδουνίστρα. Δεν είναι μοναδικός;
Alimrose - Pink - Baby Bird Squeaker
Αλλά κι αυτό το πουλάκι, μας το είχε πάρει δώρο μια πολύ καλή φίλη μου και το είχαμε  βάλει στην κούνια του μωρού μας για να μην αλλάζει πλευρό. Ένα καταπληκτικό δώρο για νεογέννητο μωράκι! 
Georgie Giraffe Grab Rattle (Blue/Red Stripe)
Τα παιχνίδια αυτά έχουν απίστευτη αισθητική και χρώματα. Είναι απόλυτα ασφαλή! Κι όσες φορές και να τα βλέπω θυμάμαι, πάντα, ότι ήταν τα πρώτα παιχνίδια της κόρης μας. 
Alimrose - Blue - Elephant Hand Squeaker
Θυμάμαι που τα είχαμε παραγγείλει, ήρθαν και άνοιξα τα κουτιά να τα πάρω στα χέρια μου. Σκεφτόμουν πώς το μωράκι μας θα έπαιζε μαζί τους. Τα είχα τοποθετήσει σε ράφια στο παιδικό δωμάτιο. 
Mickey Monkey Rattle - Red
Σήμερα, έχουμε κρύψει σε ένα όμορφο κουτί για να της τα δείξουμε όταν θα είναι μεγάλη. Σίγουρα, θα της αρέσει πολύ αυτό! Είναι παιχνίδια πανέμορφα! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε το παιχνίδι.  Κάντε κλικ πάνω  του  για να το βρείτε. 


1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...