Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ένα στεφανάκι με λουλούδια για το παιδί σας!


Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και είναι ώρα να παίξουμε με το παιδί μας στον κήπο ή στο μπαλκόνι μας. Σήμερα, η κόρη μου, μου έδωσε μία καταπληκτική ιδέα! 
Να φτιάξουμε ένα στεφανάκι από λουλούδια και να παίξουμε τις νεράιδες. Πήρα τα μέτρα στο κεφαλάκι της, δένοντας ένα κομμάτι χαρτόνι. 
Το τυλίξαμε, παρέα, με πράσινο χαρτί και μετά φτιάξαμε πολύχρωμα λουλουδάκια και τα κολλήσαμε πάνω. 
Περάσαμε, πραγματικά, υπέροχα! Σκεφτήκαμε να στολίσουμε το στεφάνι μας πάνω στα δεντράκια και να πούμε πώς η νεράιδα έχασε το στεφανάκι της. 
Φτιάξαμε ένα πολύ γλυκό ανοιξιάτικο παραμύθι! Μια φορά κι έναν καιρό μια όμορφη νεράιδα έχασε το στεφανάκι της στο δάσος. Το ξέχασε κάπου. Ένας δράκος της το πήρε. 
Ένας γενναίος ιππότης σκότωσε το δράκο και της το έδωσε πίσω. Την πήρε με το άλογό του μια βόλτα, παντρεύτηκαν, γεννήσαν παιδάκια και έζησαν  πολύ ευτυχισμένοι... Μαγικό να παίζεις με το παιδί σου! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

  1. Γειά σου, Ζέφη. Κοίταξε εδώ http://mazi-xeri-xeri.blogspot.com/ για να δεις τις αναρτήσεις όπου βρίσκεται το όνομα του ιστολογίου σου. Η μία περιέχει φωτό μόνο δικές σου απο διάφορες αναρτήσεις για παιχνίδια στην εξοχή και η άλλη έχει μία ή δύο εικόνες με τον σύνδεσμό σου για ιδέες με στεφάνια και γιρλάντες. Δες κι αν είσαι ευχαριστημένη τις αφήνουμε έτσι όπως έναι. Αν θέλεις να αφαιρέσω κάτι, μου λες.

    Ελένη Δημάκη, ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...