Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Προστασία κάτω από τον ήλιο! Επιλέγοντας μαγιό με δείκτη προστασίας.

Ξεφυλλίζοντας τα οικογενειακά άλμπουμ με φωτογραφίες της εποχής που ήμασταν παιδιά, θα διαπιστώσετε ότι πριν 25 – 30 χρόνια παίζαμε ανέμελα με τα κουβαδάκια μας στην άμμο και στον ήλιο κι ότι όλα, αυτά, είναι μάλλον, μακρινή ανάμνηση.
Οι εικόνες αυτές στις παραλίες έχουν, σήμερα αντικατασταθεί με παιδιά που οι γονείς τους νοιάζονται να τα προστατέψουν από τον ήλιο γιατί δεν παίζει, αλλά καίει. 
Αυτό που έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια είναι ότι τα μαγιό που επιλέγουν όλο και περισσότερο είναι σαν και αυτά που θα βρείτε εδώ και φέρουν δείκτη προστασίας. 
Baby Boys Blue All In One UV Sun Protection Sunsuit UPF 50+
Τα μαγιό, αυτά, καλύπτουν μεγάλο ποσοστό του σώματος και νομίζω ότι όντως βοηθούν. Θα τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη  για παιδάκια από 6 μηνών έως 7 ετών και σε διάφορα χρώματα.Κι αυτό είναι μαγιό με δείκτη προστασίας για μωράκια  από 3 έως 24 μηνών. Θα το βρείτε εδώ.
Και στο μικρό σας μην ξεχάσετε να βάλετε ένα καπελάκι με δείκτη προστασίας. Αυτό που θα βρείτε εδώ υπάρχει σε διάφορα μεγέθη  για νεογέννητα μωρά μέχρι παιδάκια 6 ετών.
Και μην ξεχνάτε: οι ιδανικές ώρες για μπάνιο στη θάλασσα είναι πριν τις 11 το πρωί και μετά τις 5 το απόγευμα! Καλό καλοκαίρι! Και προσοχή, με τον ήλιο δεν παίζουμε!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα μαγιό με δείκτη προστασίας μέσω Amazon.

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση, είναι όμως άνετα; ή πληγώνουν; μήπως είναι από σκληρό υλικό;; φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχει πάρει μία φίλη μου και της άρεσαν πολύ. Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...