Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτότυπα γενέθλια για το παιδί μας!


 φωτογραφία από
Αν θέλετε να γιορτάσετε τα γενέθλια των παιδιών σας με πιο ιδιαίτερο τρόπο, ρίξτε μια ματιά στα ειδικά προγράμματα γενεθλίων του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
Μουσική, παιχνίδια, αφηγήσεις, κουκλοθέατρο, πειράματα και προβολές συνοδεύουν καθένα από τα έξι προγράμματα: «Τα παιδία παίζει», «Μύθοι με θεούς και ημίθεους», «Παίζουμε με μουσική και χορό», «Παίζοντας με τους μύθους του Αισώπου», «Παίδες εν δράσει», «Γη, νερό, αέρας - παιχνιδίσματα με τα στοιχεία της φύσης».
«Τα παιδία παίζει»
Ένα πρόγραμμα που επαναφέρει τις γειτονιές και το παιχνίδι, στο Κτήριο 1 του «Ελληνικού Κόσμου». Τα παιδιά γνωρίζουν παιχνίδια, από την αρχαιότητα έως σήμερα ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια προβολή Εικονικής Πραγματικότητας της επιλογής τους, στην Κιβωτό.
«Μύθοι με θεούς και ημίθεους»
Ιστορίες και παραμύθια για τους Θεούς του Ολύμπου, κουκλοθέατρο, προβολή Εικονικής Πραγματικότητας και άλλα παιχνίδια, συνθέτουν ένα πρόγραμμα που ξετρελλαίνει τα παιδιά.
«Παίζουμε με μουσική και χορό»
Πάρτυ χωρίς μουσική και χορό δε γίνεται… Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εστιάζει σε μουσικοχορευτικά παιχνίδια, κι όποιος αντέξει… Συνοδεύεται επίσης από προβολή Εικονικής Πραγματικότητας.
«Παίζοντας με τους μύθους του Αισώπου»
Ο λύκος, η αλεπού, το λιοντάρι, ο λαγός… και όχι μόνο, θα είναι μερικοί ακόμη καλεσμένοι στη γιορτή μας! Ο παραμυθάς Αίσωπος έδωσε στα ζώα ψυχή και λαλιά και δημιούργησε προφορική παράδοση για να μας διδάξει και να μας ψυχαγωγήσει!
Η αφήγηση των μύθων, η εικονική πραγματικότητα και οι διασκεδαστικές κατασκευές θα ξετρελάνουν τα παιδιά.
«Παίδες εν δράσει»
Γιορτάζουμε τα γενέθλια μέσα από ολυμπιακά αθλήματα, συμμετέχοντας (εικονικά και πραγματικά) σε αγωνίσματα του χθες και του σήμερα. Θα δοκιμαστούν οι σωματικές μας ικανότητες, αλλά κυρίως οι αντοχές μας στο γέλιο.
«Γη, νερό, αέρας – παιχνιδίσματα με τα στοιχεία της φύσης!»
Τρία από τα στοιχεία της φύσης συναντιούνται και «εκτοξεύουν» τη διάθεσή μας για γιορτή, παιχνίδια και πειράματα. Η εικονική πραγματικότητα συνοδεύει και αυτό το πρόγραμμα.
Μετά το παιχνίδι, το ταξίδι στο χώρο και το χρόνο με οδηγό την τεχνολογία, το χορό, τη μουσική και τα παραμύθια, τα παιδιά καταλήγουν σε ένα πλούσιο τραπέζι με λιχουδιές, για να πάρουν τις δυνάμεις που χρειάζονται ώστε… να συνεχίσουν το πάρτυ!
Τί λέτε Παίζουμε μαζί;
(κρατήσεις:2122540685).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...