Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Το σύμπαν, ένας καινούργιος κόσμος για εξερεύνηση



Θα έρθει κάποια στιγμή που το παιδί σας θα αρχίσει να αναρωτιέται τι υπάρχει πέρα από αυτά που βλέπει γύρω του κάθε μέρα. Γιατί είναι μπλε ο ουρανός την ημέρα και μαύρος τη νύχτα ή γιατί ένα αστέρι λάμπει περισσότερο από τα άλλα. 
Για να δώσετε απάντηση στην πνευματική ανησυχία σας παρουσιάζω μια σειρά παιχνιδιών για παιδιά και γονείς που θέλουν να προσεγγίσουν την επιστήμη και το επιστημονικό τους ενδιαφέρον με έναν πολύ ενδιαφέροντα και διασκεδαστικό τρόπο! 

Τι λέτε Παίζουμε μαζί; 5,4,3,2,1...Απογείωση!!!

*Τα προϊόντα, αυτά, μπορείτε να τα δείτε και να τα παραγγείλετε κάνοντας κλικ πάνω στις εικόνες.

Ξεκινάμε, λοιπόν με το Space Nature Tube - Wild Republic


Σε μία μόνο μικρή σακούλα, χωρούν όλοι οι αστροναύτες που χρειάζεται το παιδί μας για να επανδρώσει την πιο σπουδαία διαστημική αποστολή εξερεύνησης του διαστήματος!


Και αυτό, είναι ένα απλώς εξαιρετικό παιχνίδι και σε πολύ καλή τιμή, μάλιστα, με όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί μας, για μια βόλτα στο διάστημα!


3-D Planets in a Tube Glow-in-the-Dark
 

Τι θα λέγατε εάν διακοσμούσαμε το παιδικό δωμάτιο με όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος;

 

Για τον πιο όμορφο αστροναύτη της ζωής μας!



Λατρεύω αυτό το χάρτινο διαστημόπλοιο, είναι απλώς, ονειρικό!

Kidz Labs - Solar System Planetarium Model


Να, ένα υπέροχο μοντέλο απεικόνισης του ηλιακού μας συστήματος!

National Geographic New 50mm Telescope


Τι μας λείπει; Το πρώτο μας τηλεσκόπιο για να κοιτάμε τ' άστρα και να ονειρευόμαστε...


Ένα πλανητάριο, το δικό μας!

  
Με αυτόν τον προβολέα, το παιδικό δωμάτιο θα γεμίσει χιλιάδες αστεράκια...



Να και ένα φωτιστικό παιδικού δωματίου με όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος!


Το θέαμα με το φωτιζόμενο ήλιο και τους περιστρεφόμενους πλανήτες γύρω από αυτόν θα σας ενθουσιάσει! Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φακό - δείκτη που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο για να μπορείτε να εντοπίζετε τον κάθε πλανήτη και να δημιουργείτε κομήτες στο ταβάνι και στον τοίχο.


Τι λέτε παίζουμε μαζί ,με τ΄αστέρια; 

Aνακάλυψα, επίσης,  μία εξαιρετική σελίδα τη wechoosethemoon.org και σας την παρουσιάζω για να  παρακολουθήσετε το μοναδικό ταξίδι του Apollo 11 από τη Γη στη Σελήνη.


Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την ιστορική διαστημική αποστολή, δημιουργήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα flash διαδραστική αναπαράσταση με το αρχειακό υλικό του John F. Kennedy Presidential Library & Museum


Έχετε την ευκαιρία να δείτε “βήμα-βήμα” κάθε φάση του διαστημικού ταξιδιού, από την εκτόξευση προσεδάφιση στη Σελήνη.Τι λέτε "Παίζουμε μαζί" ταξιδεύοντας στην Σελήνη και τ΄άστρα;

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  το  αγοράσετε.  

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...