Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Βρήκα ένα υλικό που μπορείς να φτιάξεις τα πάντα με το παιδί σου!

Polymer Clay ή πηλός απο πολυμερές! Όχι, σήμερα, δεν μιλάω κινέζικα και δεν έπαθα κάτι! Δείτε τι εννοώ!

Ο πολυμερές πηλός είναι ένα είδος πηλού που  έχει την ιδιότητα να είναι εύπλαστος και μαλακός σαν πλαστελίνη και με ελάχιστο ψήσιμο στο φούρνο της κουζίνας σου (σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που έχει κάθε πακετάκι) να σκληραίνει και να παίρνει την υφή κεραμικού ή πορσελάνης!
Είναι ένα υλικό το οποίο μπορείς να το βρείτε  σε καταστήματα με είδη hobby / μοντελισμού ή ακόμα και σε βιβλιοπωλεία, έχει χαμηλό κόστος (περίπου δύο ευρώ η συσκευασία) και διατίθεται σε παρα πολλά χρωματα (αν ψάξετε μπορείτε να βρειτε ακόμα και με στρασάκια ή κίτρινο, που φωσφορίζει στο σκοτάδι!).


Βρήκα αυτά στο Amazon και μου άρεσαν πάρα πολύ!!!

 

 


 


Με Polymer Clay μπορείτε  να φτιάξετε κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ. Απο κοσμήματα μέχρι κάδρα και απο μινιατούρες μέχρι κουμπιά, παιχνίδια για τα παιδιά σας, αναμνηστικά δώρα ενός πάρτι γενεθλίων, βάφτισης, μέχρι και υπέροχα διακοσμητικά για τις Πασχαλινές λαμπάδες ! Αφού μπορείτε  να το τρυπήσετε , να το “σκαλίσετε” με μια οδοντοφλυφίδα ή ακόμη και αφότου το ψήσετε να κολλήσετε πάνω του μανήτη, καρφίτσα, σύρμα ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείτε!
Δεν θέλει ιδιαίτερα “εργαλεία” για να κατασκευάσεις κάτι όμορφο και εντυπωσιακό, ούτε ιδιαίτερες ικανότητες! Θέλει όρεξη, φαντασία και παιχνίδι με τα παιδιά μας!
Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ζωάκια με το παιδί σας! Και ξεκινάω με τα προβατάκια, αφού το Πάσχα πλησιάζει και μπορούν να γίνουν υπέροχα διακοσμητικά για τις λαμπάδες μας!


Δεν είναι υπέροχο να δημιουργείς μαζί με το παιδί σου; 
 

 
Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα και κάντε κλικ πάνω τους για να τα βρείτε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

  1. τί μου θύμησες! Εχω απίστευτες δικές μου δημιουργίες από fimo! Αν μπορούσα να στείλω φωτογραφίες στο μπλογκ θα έδινα ιδέες για σχέδια! Θα φτιάχνουμε σε λίγο καιρό και με την κορούλα μου! Περιμένω πώς και πώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...