Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Οι μικροί μας σκηνοθέτες, στα καλύτερά τους!


Η χρήση της τεχνολογίας δεν διασκεδάζει τα παιδιά μας μόνο, αλλά με τα κατάλληλα προϊόντα και τη σωστή χρήση τους, είναι μία αστείρευτη πηγή γνώσεων. Σκεφτείτε και πείτε μου, τώρα,  ποιο από τα δικά σας παιδάκια δεν τραβάει από τα χέρια σας την κάμερα, φιλοδοξώντας να σκηνοθετήσει το δικό του αριστούργημα; Ανακάλυψα και σας παρουσιάζω ένα υπέροχο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας!Μια παιδική κάμερα, όπως αυτή που θα σας παρουσιάσω, μπορεί να γίνει δημιουργικό εργαλείο που να ενισχύει την παρατηρητικότητα και την φαντασία των παιδιών και εμπλουτίζει τις γνώσεις τους! Αυτή είναι η VTech Kidizoom Video Camera (Blue)
 
Μια φανταστική ψηφιακή παιδική κάμερα, για να σκηνοθετήσει το παιδί σας,  τις δικές του μοναδικές ταινίες, προσθέτοντας ένα σωρό οπτικά εφέ που θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα μοναδικό!

  Φανταστείτε το παιδί σας να παίρνει μια ταινία με θέμα την άφιξη στον κόσμο, του μικρού του, κατοικίδιου φίλου...ή την αλλαγή των εποχών, τις προετοιμασίες για το πάρτι του, μια συνέντευξη από τον καλύτερο φίλο του, μια ιστορία από τις αναμνήσεις του παππού και της γιαγιάς από τα παιδικά τους χρόνια και ένα σωρό άλλα. Το παιχνίδι με μία κάμερα δεν τελειώνει ποτέ, γιατί μια κάμερα καταγράφει την ίδια την ζωή...Είναι ένα δώρο που αξίζει να τους το κάνουμε!
Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες των προϊόντων για να τα αγοράσετε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...