Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Συναρπαστικό παιχνίδι στη χώρα των Πάγων!


Υπάρχει ένα μέρος στην γη που έχει πάντα χιόνια. Η Ανταρκτική....«Και ποιοι ζούνε εκεί μανούλα»;«Οι πιγκουίνοι».
«Θέλεις μανούλα να παίξουμε ότι είμαστε οι πιγκουίνοι»;"Ναι, κόρη μου, ας πάρουμε  τους πιγκουίνους μας, μια λεκάνη με νερό και παγάκια και πάμε να παίξουμε"!"Και πως ζούνε μανούλα οι πιγκουίνοι; "
«Η φύση  κόρη μου φτιάχνει τις πιο ωραίες ιστορίες αγάπης και πίστης στην ζωή». Κάθε χειμώνα, στην καρδιά της ανελέητης ερήμου του πάγου της Ανταρκτικής, στο βάθος του πιο αφιλόξενου πεδίου της Γης, λαμβάνει χώρα ένα απίστευτο ταξίδι, σταθερά εδώ και χιλιετίες. 
 απο
 Χιλιάδες αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι εγκαταλείπουν την ασφάλεια των βαθέων του ωκεανού, το βαθυγάλανο σπίτι τους, σκαρφαλώνουν στην ολόλευκη γη και ξεκινούν το ταξίδι τους προς την απομονωμένη ενδοχώρα, μια περιοχή τόσο ακραία αποτρεπτική, που δε συντηρεί κανενός άλλου είδους ζωή. 
Στοιχημένοι, οι πιγκουίνοι περπατούν, τυφλώνονται και σκεπάζονται από χιονοθύελλες. Αποφασιστικά συνεχίζουν, οδηγούμενοι από την παντοδύναμη επιθυμία της αναπαραγωγής.Θέλουν να πάνε να γεννήσουν, να εξασφαλίσουν τη συνέχιση του είδους τους".Η ζωή είναι ένα μαγικό ταξίδι αναζήτησης.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...