Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Περιμένω τα παιχνίδια και τις κατασκευές που κάνετε με το παιδί σας!


Το Παίζουμε μαζί,  το ξεκίνησα πριν από περίπου έξι μήνες, με πολλή αγάπη...Έμπνευση  είναι η κορούλα μου, η Αντριάνα που σε λίγους μήνες κλείνει τα τέσσερα. Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την αγάπη με την οποία το έχετε αγκαλιάσει. 
Νιώθω πολύ όμορφα και ζεστά που μιλάμε, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και μοιραζόμαστε τις εμπειριές μας, από το πιο πολύτιμο ταξίδι της ζωής μας...αυτό, με τα παιδιά μας...
Σκέφτηκα,  πώς θα ήταν πολύ όμορφο να δημιουργηθεί μία σελίδα στο Παίζουμε μαζί που να περιέχει τα δικά σας κείμενα και τις φωτογραφίες, με τα παιχνίδια και τις κατασκευές που κάνετε με τα παιδιά σας.Τα περιμένω με πολύ χαρά να τα δημοσιεύσω! Είναι ωραίο να μοιράζεσαι την χαρά σου! Γίνεται μεγαλύτερη. 
Μπορείτε από σήμερα, να μου στέλνετε τα έργα σας στο paizoumemaziblog@gmail.com Θα ήταν πραγματικά, μεγάλη χαρά  να έρθετε και στην παρέα μας στο facebook  ή να μας βρείτε στη FunPage!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...