Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Μην πετάτε πλαστικά πιάτα, ποτήρια και κουτάλια που περίσσεψαν απ' το πάρτι!


Το πάρτι τελειώσε και περίσσεψαν πλαστικά πιάτα, ποτήρια και κουτάλια; Μην τα πετάτε! Σκεφτείτε, μήπως, το παιδί σας θα ήθελε να παίξει μ' αυτά; Τώρα, μπορείτε να φτιάξετε παρέα ένα μανιταρόσπιτο! Θα χρειαστείτε, μόνο, ένα λευκό, βαθύ πλαστικό πιάτο που θα το βάψετε κόκκινο και θα  ζωγραφίσετε βούλες, κι ένα ποτηράκι που χρειάζεται να του ανοίξετε μία τρυπούλα για πόρτα! Κι έτοιμο! 
Κι αν σας έχουν περισσέψει πλαστικά κουταλάκια, ζωγραφίστε παρέα, ανθρωπάκια και ζωάκια και παίξτε θέατρο! Πανεύκολο και δημιουργικό!
από
Για την κόρη σας  μπορείτε να φτιάξετε μία τσάντα!
από
Και για το γιο σας, την πρώτη του κιθάρα!
από
Κι εάν θέλετε, μισό πλαστικό πιάτο και πολύ καλή διάθεση,  αρκεί, για να φτιάξετε, τα πουλάκια την φωλιά τους και να χτίσετε με το μικρό σας το δικό σας φανταστικό παραμυθάκι για την ζωή μιας οικογένειας πουλιών που ζει στο δάσος! 
Δύο ποτηράκια, αρκούν, για ένα μίνι θερμοκήπιο και να ξεκινήσετε να παρατηρείτε παρέα, με το παιδί σας, πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα φυτά και τα λουλούδια με τον ήλιο και την θερμότητα! 
από
Μπορείτε, ακόμα να φτιάξετε μικρά ανθρωπάκια και να παίξετε  τα δικά σας παραμύθια!
από
Ή ακόμα να φτιάξετε μία σοφή κουκουβάγια ή όποιο άλλο ζωάκι θέλετε...
και να παίξετε τους μύθους του Αισώπου! Τι πιο συναρπαστικό από το να δημιουργείς, παίζοντας; Σας αρέσουν οι κατασκευές; Βρείτε κι άλλες υπέροχες ιδέες εδώ

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

3 σχόλια:

  1. καλημέρα!!!! με τι είδους μπογιές προτείνεις να βάψουμε τα πλαστικά πιάτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To blog σου Ζέφη είναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kataplhktikes idees!!!!! afta den einai gia ta piata pou perisepsan alla gia na ftiakseis diakosmisi prin to parti gia to parti!!!! Teleia bravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...