Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ιδέες για παιχνίδι, ένα Σαββατοκύριακο με βροχή!


Πώς να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο με βροχή, στο σπίτι με το παιδί σας, πολύ όμορφα; Ελάτε να δούμε, μαζί έξυπνες ιδέες για παιχνίδι και διασκέδαση!
Κολλήστε στο πάτωμα ταινίες και φτιάξτε με το παιδί σας  οικοδομικά τετράγωνα μιας πόλης φανταστικής. Αυτή είναι μια δραστηριότητα που κάθε παιδάκι θα λατρέψει!
Εάν έχετε πολλά αυτοκινητάκια σε διάφορα χρώματα, φτιάξτε μαζί με το παιδί σας ένα ουράνιο τόξο! Είναι τόσο διασκεδαστικό!
Εάν έχετε μακαρόνια και πλαστελίνη, φτιάξτε πύργους!
Έχετε μαζέψει κοχύλια από την παραλία; Τώρα, είναι η κατάλληλη ώρα να τα χρωματίσετε! 
Ή να τα βάλετε σε μία λεκάνη με άμμο και να παίξετε την παραλία! Με αυτό το παιχνίδι, το παιδί σας θα απασχοληθεί πολύ ώρα μόνο του! 
Εάν έχετε πλαστελίνη, οδοντογλυφίδες και καλαμάκια μπορείτε να τα δώσετε στο παιδί σας να φτιάξει τα δικά του μοναδικά, έργα τέχνης!
Και με ξυλάκια που πάνω τους θα έχετε γράψει αριθμούς και θα έχετε κολλήσει φωτογραφίες, θα δημιουργήσετε με το παιδί σας φανταστικά παζλ. 
Τέλος, με  μερικά κομμάτια χαρτόνι, μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε την δική σας πίτσα και να ανοίξετε ένα ιταλικό εστιατόριο στο παιδικό δωμάτιο! Καλό Σαββατοκύριακο! Καλή διασκέδαση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


6 σχόλια:

  1. Ζέφη, φοβερή η σελίδα σου...χθες την ανακάλυψα και έχω κολλήσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειες ιδέες!!! Τούλα, νηπιαγωγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προτελευταίο φανταστικό! Υπάρχει ένα τέτοιο παιχνίδι που το έπαιζα όταν ήμουν μικρή! Το έχω ακόμα. Σε λίγο θα το παίζουν και τα δικά μου παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να περάσετε όμορφα!!!!Καλό Παιχνίδι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζέφη για ακόμα μια φορά μας γέμισες με καταπληκτικές ιδέες. Να σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ουράνιο τόξο, τα μακαρόνια και η πίτσα τέλεια!!! Φοβερές ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...