Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδια για το παιδί μου, στο λεπτό!


Θέλετε να φτιάξετε με το παιδί σας σε ένα λεπτό παιχνίδια; Το παιδί σας δεν θα χορταίνει να παίζει μαζί τους. Καθώς γυρνάτε στο σπίτι, πάρτε μία κούτα μαζί σας  και φτιάξτε, μαζί, ένα καράβι. Θα παίζει μαζί του όλο το απόγευμα. 

thechocolatemuffintree
Εάν έχετε ζυμαρικά, χρώματα και πλαστελίνη, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και  μπορείτε να φτιάξετε μαζί τους υπέροχες κατασκευές. 
Μοναδικό! 
thedailydigi
Ή ένα ουράνιο τόξο της χαράς!
busybeekidscrafts
Ή ακόμα, ένα λιοντάρι! 
 paintedpaperintheartroom
Κι έχετε φυλαγμένα, μερικά κομμάτια ύφασμα δοκιμάστε να φτιάξετε έναν ελέφαντα και ένα παραμύθι γι' αυτόν. Μοναδική ιδέα! 
oneinchworld
Τα καλούπια για τα κουλουράκια, πατάτες και χρώματα αρκούν για να δημιουργήσετε πολύ όμορφες προσωπικές σφραγίδες. Το παιδί σας θα κατενθουσιαστεί! 
paintedpaperintheartroom
Μερικά χαρτόνια, κομμένα στα χεράκια του παιδιού σας,  πολύχρωμες χάντρες  και κόλλα αρκούν για τα πιο όμορφα λουλούδια. Η χαρά ανθίζει με την δημιουργία.
lilla-a-design
Ρολά χαρτιού γίνονται, περίφημες κορόνες για τις κούκλες και τα αρκουδάκια του παιδιού σας. Υπέροχο! Πολύ απλό! Καλή διασκέδαση! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


3 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...