Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τι να κάνετε τα μολύβια που έχετε μαζέψει σπίτι σας!


Μήπως το  σπίτι σας είναι γεμάτο μολύβια; Μεγάλα, μικρά σε  κάθε χρώμα, βρίσκονται παντού. Τα παιδιά σας ζωγραφίζουν μ ' αυτά τον κόσμο, αλλά, καμιά φορά όταν κατρακυλούν στο πάτωμα, ας πούμε ότι είναι επικίνδυνα.
Και τί να τα κάνετε; Είναι πολλά, πάρα πολλά! 
storageandglee
Εάν έχετε πλαστικά μπουκάλια, μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο απόγευμα με το παιδί σας ταξινομώντας τα! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα μάθει στο παιδί σας τα χρώματα και θα σώσει, εσάς, από το χάος!
Μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε μαζί τους ένα πολύχρωμο κύμα! Ταξιδέψτε με το παιδί στην θάλασσα της φαντασίας.
Αλλά, εάν είναι πάρα πολλά, υπάρχει ένας μόνο τρόπος να απαλλαγείτε...να τα αξιοποιήσετε, ήθελα να πω. Να τα κάνετε έργο τέχνης! Δεν είναι υπέροχο; 
Καμιά φορά στην τάξη μου βλέπω τους μαθητές μου να μην μπορούν να αποχωριστούν τα μολυβάκια τους και είναι τόσο μικρά. Αλλά, δεν θέλουν με τίποτα να τα πετάξουν! Κι εγώ το έκανα μικρή!
Μια εξαιρετική ιδέα είναι να μαζέψετε όλα τα μικρά μολυβάκια του παιδιού σας και να φτιάξετε ένα πολύχρωμο μενταγιόν!

Υπέροχο να παίζεις παιχνίδια φαντασίας!
 Καλή διασκέδαση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Καταπληκτική ιδέα!Πραγματικά έχει γεμίσει μολύβια το σπίτι και πάντα αναρωτιόμουνα τι άλλο θα μπορούσα να κάνω με αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...