Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ιδέες για ένα υπέροχο παιδικό πάρτι με σαπουνόφουσκες!


Η Άνοιξη έφτασε και ώρα να βγούμε έξω, στον κήπο με τα παιδιά μας και να κάνουμε ένα υπέροχο πάρτι με φούσκες. Δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό! Είμαι σίγουρη! 
Εφοδιαστείτε, λοιπόν, με υγρό σαπουνιού σε πολύχρωμα μπουκαλάκια, φορέστε το χαμόγελό σας και το παιχνίδι αρχίζει!
Μπορείτε να πάρετε μία λεκάνη με μπόλικη σαπουνάδα,  καλαμάκια και να τα δέσετε με δύο σχοινιά και να φτιάξετε φανταστικές φούσκες. Απόλυτα διασκεδαστικό παιχνίδι. Στο παιδί σας θα αρέσει πολύ! 
Αλλά πιο συναρπαστικό, ακόμα, είναι να πάρετε το χούλα χουπ και να φτιάξετε γιγάντιες φούσκες. Μπορείτε, στο πάρτι σας να βάλετε τα παιδάκια στην σειρά και να τους πείτε ότι θα τα βάλετε,όλα, μέσα σε μία υπέροχη φούσκα! Τέλειο!
Μπορείτε, ακόμα, εάν ο καιρός το επιτρέπει να πάρετε μία λεκάνη και να βάλετε τους μικρούς προσκεκλημένους σας να πλύνουν παπάκια. Ένα είναι σίγουρο! Θα περάσετε καταπληκτικά! 
Μην ξεχάσετε στις προσκλήσεις να γράψετε οι μικροί να φέρουν και δεύτερα ρούχα. Σημαντικό! Και θα σας απαλλάξει από όποιους ενδοιασμούς έχετε!
Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας χειροποίητα ραβδάκια φούσκας! Στα παιδιά αρέσει πολύ. Είναι διασκεδαστικό! Για να φτιάξετε το δικό σας διάλυμμα για σαπουνόφουσκες, θα χρειαστείτε:
1/2 ποτήρι υγρό απορρυπαντικό πιάτων
5 ποτήρια νερό
2 κ.σ γλυκερίνη (την παιρνετε από το φαρμακείο 7-8 ευρω το λίτρο)
Τα ανακατεύετε όλα μαζί, και γεμίζετε τη συσκευή σαπουνόφουσκας που σας έχει αδειάσει. Η γλυκερίνη κάνει τις φούσκες πιο ανθεκτικές, και δε σπάνε με το που τις φυσάτε.

Κι εάν δέσετε πολλά καλαμάκια μαζί θα βγάζετε περισσότερες φούσκες! Έξυπνο και απλό!
Όταν ήμουν μικρή, έπαιζα, πολύ συχνά κι εγώ αυτό το παιχνίδι με τον σκύλο μου. Βάλτε, όλους στο παιχνίδι! Κι όπως, βλέπετε, σ' ένα τέτοιο πάρτι όλοι θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι! :) Καλή διασκέδαση! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


9 σχόλια:

  1. Καταπληκτικά όλα !!!!! Καλημέρα! Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο!!! Τόσο ανέμελο κ' ξέγνοιαστο!!! Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειες ιδέες. Λατρεύω τόσο πολύ τις σαπουνόφουσκες που θα δώσω και μπουκαλάκια σαν δώρο στα παιδάκια στη βάφτιση της μελίτας. Είναι υπέροχες!Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...