Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κατασκευές για παιδιά το Πάσχα!


thenest.ie
Το Πάσχα πλησιάζει. Ώρα να φτιάξετε με το παιδί σας υπέροχες κατασκευές! Κόψτε ένα πιατάκι, ζωγραφίστε ένα πουλάκι. Προσθέστε μάτια και μύτη. Είναι έτοιμο! Πολύ εύκολη κατασκευή. Θα αρέσει πολύ στο παιδί σας.
jennwa
Μπορείτε, ακόμα να πάρετε ένα πλαστικό πασχαλινό αυγό και να βάλετε μέσα του ένα κουνελάκι από πομ- πομ! Καταπληκτική ιδέα. όμορφο δώρο.
minieco
Μπορείτε, ακόμα, να εκτυπώσετε χαρούμενες ζωγραφιές που θα στολίσουν το παιδικό δωμάτιο. Εάν τα εκτυπώσετε μπορούν να στολίσουν όμορφα το παιδικό δωμάτιο. Γύρω τους έχουν τρύπες και μπορείτε να δώσετε στο παιδί σας βελόνα και κλωστή να τα ράψει. Αυτή η δραστηριότητα θα το βοηθήσει στην ανάπτυξη της λεπτης κινητικότητας.
Μπορείτε να κατεβάστε από εδώ το λιοντάρι. Από εδώ το λουλούδι και από εδώ  τον ήλιο. 
Με τα γκορφρέ χαρτάκια μπορείτε να φτιάξετε πασχαλινά αυγά και να τα στολίσετε στο παράθυρό σας. Θα δώσουν μία χαρούμενη νότα! 
Και εάν νομίζετε ότι τα σπιτάκια από μπισκότα είναι μόνο για τα Χριστούγεννα, κάνετε λάθος. Μπορείτε να μπείτε στην κουζίνα και να δοκιμάσετε να τα φτιάξετε με το παιδί σας και το Πάσχα. Είναι διασκεδαστικό. 
Μια πολύ ωραία ιδέα για να διακοσμήσετε τα βρασμένα αυγά σας, είναι να τα αλείψετε με κόλλα και να τα περάσετε με χρυσόσκονη. Το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά πολύ όμορφο! 
weheartit

Φτιάξτε ένα κοτοπουλάκι από χαρτόνια. Πανεύκολο! 
alphamom
Ή ένα κουνέλι! Είναι μαγικό. 
Ένα είναι σίγουρο το παιδί σας θα διασκεδάσει πολύ! Και, βέβαια οι ιδέες για παιχνίδι και κατασκευές δεν τελειώνουν ποτέ. 
Καλό παιχνίδι! Καλή διασκέδαση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...