Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πώς να φτιάξετε υπέροχες γωνιές για παιχνίδι!


.flickr
Για να φτιάξετε για το παιδί σας υπέροχες γωνιές για παιχνίδι, χρειάζεστε αυτά  μαντήλια με χρώματα και πολύ φαντασία! Το παιδί σας θα νιώθει πώς στο δωμάτιό του, υπάρχει ένας μαγικός κόσμος!
flickr
Τα υπέροχα αυτά μαντήλια μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα και την τάξη στο σχολείο! Μεταμορφώνουν μαγικά κάθε χώρο!
alljoinin
Μια, ακόμα, μοναδική ιδέα που πλησιάζει το Πάσχα, είναι να πάρετε αυγά και  θήκες να τα στολίσετε σε μια γωνιά στο σπίτι σας και να καλέσετε το παιδί σας να παίξει. Ένα είναι σίγουρο, θα το ευχαριστηθεί τόσο πολύ! 
mamauk
Ένα χαλί, ή μία φλοκάτη κάνουν την τέλεια φωλιά για παιχνίδι! Αυτό που έχω παρατηρήσει από την κόρη μου, είναι πώς με τα απλά και μικρά πράγματα γίνεται ευτυχισμένη!
houzz
Και, βέβαια, εάν τα χέρια σας πιάνουν φτιάξτε ένα σπιτάκι στο σπιτάκι σας. Το παιδί σας θα κάθεται, εκεί με τις ώρες να διαβάζει παραμύθια, να ζωγραφίζει και να ονειρεύεται! 
szentpyr
Μια και μόνο κουρτίνα μπορεί να φτιάξει μια υπέροχη γωνιά για παιχνίδι! Δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί σας να μην χαρεί, εάν βάλετε μία στο δωμάτιό του! 
likebumblebees
Και, τώρα, που οι μέρες μεγαλώνουν, φτιάξτε στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας μια υπαίθρια παιδική κουζίνα! Το παιδί σας θα παίζει χαρούμενο, μαζεύοντας λουλουδάκια και φύλλα και θα φτιάχνει μαγικές συνταγές παραμυθιών! 
thefreechild
Μια ντουλάπα με στολές μεταμφιέσεων, καπέλα στο παιδικό δωμάτιο! Καταπληκτική ιδέα για να παίξετε ρόλους, να ζωντανέψετε παραμύθια, να ονειρευτείτε! 
chasingcheerios
Ένας πίνακας στο πίσω μέρος του κήπου ή της βεράντας! Εκεί, το παιδί σας θα μάθει να γράφει, παίζοντας, θα ζωγραφίσει κάθε τι όμορφο υπάρχει στο μυαλουδάκι και την καρδιά του! 
mamamoontime
Και, βέβαια, για να φτιάξετε μία υπέροχη γωνιά για παιχνίδι, χρειάζεστε ένα ράφι και καλαθάκια με τους θησαυρούς της φύσης, δηλαδή, κομματάκια ξύλο, λουλούδια, βότσαλα και ότι μαζέψατε στην βόλτα σας. Καλό παιχνίδι! Καλή διασκέδαση! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


4 σχόλια:

  1. Τι υπέροχες ιδέες! Πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε για να κάνουμε τα μικρά μας χαρούμενα!!! Βάσια από Αλεξανδρούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί όμορφα που φαίνονται όλα! Η γωνία με την ροζ κουρνίνα είναι απίστευτη! Συμφωνώ στο ότι τα παιδιά χαίρονται με λίγα και απλά πράγματα.. όπως με ένα καλαμάκι και σαπουνάδα, ξέρεις τι εννοώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες... :) Η χαρά και η ομορφιά στα απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχες γωνίτσες!
    Ναι η χαρά και η ομορφιά στα απλά, και εσύ μας βοηθάς να μην το ξεχνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...