Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πώς να φτιάξετε μία γιρλάντα από φωτάκια με θήκες για τα κέικ!


todoparamamas
Θέλετε να περάσετε ένα απόγευμα, υπέροχα με το παιδί σας; Μπείτε στην αποθήκη και βρείτε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας. Ώρα να τα μεταμορφώσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι θήκες για τα κέικ. 
Περάστε προσεχτικά, αφού πρώτα έχετε ανοίξει μία μικρή σχισμή τις θήκες στα φωτάκια. Μια απίθανη γιρλάντα μπορεί να διακοσμήσει την τραπεζαρία ή το παιδικό δωμάτιο! Είναι πραγματικά υπέροχη! 
Και, βέβαια τα φωτάκια αυτά μπορείτε να τα διακοσμήσετε στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Θα δείχνουν υπέροχα την νύχτα! 
Το μικρό σας θα τα κοιτάει μαγεμένο και οι καλεσμένοι σας, θα ενθουσιαστούν με αυτήν την ευχάριστη έκπληξη! 
Σκεφτείτε, υπάρχουν γύρω μας τόσα πολλά πράγματα για να δώσουμε την δική μας πινελιά δημιουργικότητας στην μέρα και την νύχτα! Και είναι τόσο απλό να τα κάνουμε! 
Ένα είναι σίγουρο! Θα το δοκιμάσω με τα φτιάξω με την κόρη μου. Θα της αρέσει πολύ! Καλή διασκέδαση! Καλό παιχνίδι! 
Και με τις θήκες για τα κέικ μπορείτε, ακόμα, να φτιάξετε και ένα φωτιστικό! Είναι σίγουρα διαφορετικό αλλά πολύ όμορφο!
Παίρνετε το φωτιστικό και κολλάτε πάνω του τις θήκες. Καταπληκτική ιδέα! Και γίνεται πανεύκολα! Εσείς, θα το δοκιμάσετε;
Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  βρείτε τα προϊόντα. 



  Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...