Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κοιμηθείτε σε μία σκηνή με το παιδί σας!



Λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν ένα παιδί πιο ευτυχισμένο από όσο το κάνει ένα καινούργιο παιχνίδι. Γενναίοι στρατιώτες, κούκλες με χιλιάδες φορέματα και αξεσουάρ, γρήγορα αυτοκίνητα, τρένα, σούπερ ήρωες,  τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί από το να πείτε στο παιδί σας ότι θα πάτε, όλοι, μαζί μία εκδρομή!

Και το πιο συναρπαστικό; Πείτε στο μικρό σας, ότι θα κάνετε πικ-νικ και θα κοιμηθείτε σε μία σκηνή! Θα δείτε ένα πελώριο χαμόγελο! Είναι πράγματι το πιο ωραίο  παιχνίδι. Μια βόλτα στο δάσος ή στην θάλασσα και όλα μπορούν να γίνουν μαγικά, κάτω από την σκιά των δέντρων. 


Μια σκηνή είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια γιατί είναι δημιουργικό παιχνίδι, από εκείνα που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί να αναπτύξει τη φαντασία του, να εκφράσει τα συναισθήματά του, να χρησιμοποιήσει τη λογική και την κινητικότητά του.


Δεν φαντάζεστε πόσες ιστορίες και παραμύθια θα φτιάξει, μέσα στην σκηνή, το παιδί σας! Κι αυτές οι σκηνές είναι βγαλμένες από παραμύθι! 

Έχουν απίστευτα χρώματα και αισθητική! Θέλω να μπω κι εγώ εκεί μέσα. Η μία σκηνή είναι ωραιότερη από την άλλη! 
Red Gingham Hanging Tent -Win Green
Τα παιδιά μας θα λατρέψουν αυτές τις σκηνές και σίγουρα θα διασκεδάσουν!!! Δείτε αυτήν, σε κόκκινο χρώμα! Υπέροχη δεν είναι; Θα την βρείτε εδώ.

Candy gingham hanging tent
Αλλά κι αυτή η ροζ σκηνή που θα βρείτε εδώ, απλά μοναδική! Έχω ενθουσιαστεί πολύ μαζί τους.
Κάθε παιδάκι θα ήθελε να κρυφτεί σε μια τόσο όμορφη σκηνή και να κοιμηθεί αγκαλιά με την μαμά του σ' αυτόν εδώτον υπνόσακο. 
Γαλάζια των ονείρων και των παραμυθιών θα κλέψει τις εντυπώσεις! Την βρήκαμε εδώ.

Blue gingham hanging tent
Αλλά κι αυτή που θα βρείτε εδώ είναι βγαλμένη από τα παραμύθια. Σκέφτομαι ότι πολλές φορές έχω ξενυχτήσει στην ζωή μου. Και τώρα που το σκέφτομαι...πολλές φορές χωρίς νόημα. Θέλω να ξενυχτήσω ένα βράδυ σε μία σκηνή, αγκαλιά, με την κόρη μου να χαζεύουμε τ' αστέρια...

Rose multi-stripe hanging tent
Παιχνίδι, η πιο σοβαρή και σημαντική δραστηριότητα στην ζωή μας! 

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα.  Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...