Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κατασκευές με Polymer Clay για παιδιά!


Θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει τις ικανότητές τους αλλά κυρίως θέλετε ένα παιχνίδι ξεχωριστό που θα το μαγέψει και θα κάνει τα παιδικά ματάκια του να λάμψουν από χαρά κι ενθουσιασμό. 

Το Djeco Light Modelling Clay που θα βρείτε εδώ είναι ένα μαγικό σετ κατασκευών που θα σας κάνει να φτιάξετε με το παιδί σας την άγρια δύση, χρησιμοποιώντας Polymer Clay! 

Μ' αυτό το υλικό που μοιάζει στην πλαστελίνη αλλά, μόλις, στεγνώσει στερεοποιείται, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας,  παραμύθια για την άγρια δύση. Στο μοναδικό, αυτό, σετ κατασκευών περιέχονται, αναλυτικές οδηγίες και εικόνες και όλα τα τα υλικά για να τα φτιάξετε. 
Djeco Plastichic Kit
Μαγικό να δημιουργείς, μαζί με το παιδί σου! Το σετ Djeco Plastichic Kit που θα βρείτε εδώ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε τα δικά σας έργα τέχνης που απεικονίζουν πουλιά με Polymer Clay! 
Djeco Plastichic Kit
Μην ξεχνάτε ότι κάποια στιγμή, όλα τα παιδάκια αρχίζουν να μιμούνται στο παιχνίδι τους διάφορες καταστάσεις και να πλάθουν τις δικές τους ιστορίεςΚαι με Djeco Light Modelling Clay Critters Craft Kit που θα βρείτε εδώ θα μυήσετε το μικρό σας στον μαγικό κόσμο της δημιουργίας με κατασκευές από Polymer Clay
Djeco Light Modelling Clay Critters Craft Kit
Φτιάξτε, παρέα, ζωάκια, σαν αυτά που θα βρείτε στο σετ κατασκευών  Djeco Light Modelling Clay Critters Craft Kit που θα βρείτε εδώ. Όταν πλάθεις με το παιδί σου συμβαίνει κάτι μαγικό...
Djeco Light Modelling Clay Miaow Craft Kit 
Πλάθονται, ξαφνικά, ιστορίες και  μύθοι και ένα είναι σίγουρο! Θα περάσετε υπέροχα! Μην ξεχνάτε κάθε παιδί είναι ένας μικρός καλλιτέχνης! Αφή, η πιο ισχυρή τους αίσθηση.
Djeco Light Modelling Clay Miaow Craft Kit 
Και κάθε παραμύθι, κλείνει πάντα γλυκά με μια βασιλοπούλα που βρήκε τον ιππότη των ονείρων της. Μ΄αυτό το σετ κατασκευών λέω να μυήσω την κόρη μου στον κόσμο του Polymer Clay. Θα το βρείτε εδώ.


Η αγάπη για την τέχνη  ξεκινά από τις πολύ μικρές ηλικίες. Πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας εάν βάζαμε σ΄αυτόν περισσότερη φαντασία...Αγάπη, χρόνο με το παιδί μας και παιχνίδια τέχνης, το καλύτερο δώρο για να αλλάξουμε τον κόσμο.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε το παιχνίδι.  Κάντε κλικ πάνω  του  για να το βρείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...