Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

1000 αυτοκόλλητα για συναρπαστικά παιχνίδια με το παιδί μας!


Κάθε παιδάκι λατρεύει τα αυτοκόλλητα. Στο σχολείο, τα βλέπω να έχουν βιβλία και να κάνουν συλλογές, να παίζουν μαζί τους πολύ ώρα, τόσο όμορφα.
Θυμάμαι κι εγώ είχα ένα τετράδιο που τα κολλούσα. Και οι φίλες μου είχαν. Και μας άρεσε τόσο πολύ, να τα κοιτάμε. 
1000 Playtime Stickers (1000 Books)
Μπορούμε κι εμείς να περάσουμε ένα υπέροχο απόγευμα με το παιδί μας, παίζοντας με αυτοκόλλητα. Αυτά τα  βιβλία είναι υπέροχα! Περιέχουν 1000 αυτοκόλλητα , το καθένα, με ένα συγκεκριμένο θέμα. Η τιμή τους είναι πολύ καλή και θα τα βρείτε κάνοντας κλικ κάτω από τις εικόνες, στην ονομασία τους.    
1000 Stickers
Μια πολύ ωραία ιδέα για να παίξετε, όλοι, μαζί, στην οικογένεια είναι να πάρετε ένα χαρτί και κάθε ένας από εσάς, να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο. Κολλάει ο πρώτος, ένα, συνεχίζει την ιστορία ο δεύτερος...Θα φτιάξετε, παρέα, ένα πολύ όμορφο παραμύθι. 
1000 Stickers
Τα αυτοκόλλητά σας, μπορείτε ακόμα,  να τα κολλήσετε πάνω σε χαρτιά που έχετε ζωγραφίσει, ή σε εικόνες και να φτιάξετε ιστορίες. Ή μπορείτε, πολύ απλά να τα κολλήσετε στα δάχτυλά σας και να παίξετε θέατρο! 
1000 Stickers for Boys [With Sticker(s)]
Μπορείτε,ακόμα, να φτιάξετε κάρτες, προσκλητήρια για πάρτι ή να πείτε στο παιδί σας να γράψει κάτω από αυτά τι απεικονίζουν. Μπορείτε, να τα χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε τις κορνίζες από τις φωτογραφίες σας ή τα κάδρα στο παιδικό δωμάτιο. 
1000 Stickers Animals
Και βέβαια, αφού κάθε ένα από αυτά τα βιβλία έχει χίλια αυτοκόλλητα και είναι πολλά, μπορείτε να φτιάξετε βιβλίο με τις συλλογές σας. Δώστε στο παιδί σας πολλά και δεν φαντάζεστε πόσο δημιουργικό θα γίνει! 
1000 Fairy Stickers (1000s of Stickers)
Θα ζωντανέψει παραμύθια, θα τα κολλήσει πάνω σε χαρτόκουτα και θα τα διακοσμήσει, θα τα κάνει τατουάζ στις κούκλες του, θα τα στολίσει παντού! 
1000 Summer Stickers (Usborne Sticker Books) (1000s of Stickers)
Κι εάν βρείτε, λίγα παραπάνω, παντού, δεν πειράζει. Μην ανησυχείτε! Ανακαλύπτει απλώς  τον κόσμο. Καλό παιχνίδι! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Τα βιβλία με τα αυτοκόλλητα   μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία βιβλία! Σε πολύ καλή τιμή! Τα χρειάζομαι για τα παιδιά μου στο σχολείο. Θα δοκιμάσω να δω εάν μου τα φέρνουν. Ράνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ράνια, θα τα βρεις, τα στέλνουν, γιατί τα έχω πάρει. Καλό παιχνίδι με τα μικρά σου στην τάξη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Moυ αρέσουν πολύ τα αυτοκόλλητα..Πάντα παίρνω αρκετά απο αυτά και τα κολλάω παντού,στο δωμάτιο των παιδιών,στα τετράδια τους,στις κασετίνες τους,παντού!
    bye..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...